سرآمد اخبار
نجفی عرب
اجتماعیاخبار داغاقتصاداقتصاد کلانبازارها و خدمات مالی

رییس اتاق بازرگانی تهران: تعطیلی پنجشنبه هم منتفی شد

نجفی عرب، رییس اتاق بازرگانی تهران گفت: بعد از عدم تایید تعطیلی شنبه از سوی شورای نگهبان، تعطیلی پنجشنبه هم منتفی شد.

به گزارش بازار، محمود نجفی عرب در جلسه امروز هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: اتاق های بازرگانی تلاش خود را برای جلوگیری از تصویب لایحه افزایش تعطیلی که مخل کسب و کار بود را با رویکرد و نگاه ملی به کار گرفتند.

در این میان، موضع اولیه اتاق بازرگانی مخالفت با افزایش تعداد روزهای تعطیل و به ویژه تعطیلی روز پنجشنبه بود که در صورت تحقق می توانست با کاهش دادن روزهای کاری مشترک با اغلب کشورها به سه روز در هفته، آسیب های جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.

وی افزود: طبق بررسی های انجام شده این اقدام، سالانه بین ۸ تا ۱۰ میلیارد دلار آسیب به دنبال داشت.

به گفته نجفی عرب، ابتدا با پیگیری ها نظر کمیسیون اجتماعی مجلس تغییر کرد و بحث تعطیلی پنجشنبه که مدنظر دولت بود، منتفی و شنبه جایگزین شد، اما در قدم بعدی و در پیامد حضور بنده به عنوان نماینده بخش خصوصی در هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در هشتم خرداد ماه، کلیت طرح از موضوعیت ساقط شد، بدین ترتیب فارغ از نظر شورای نگهبان، خوشبختانه بررسی لایحه دولت و مصوبه مجلس از دور خارج خواهد شد.

وی اظهار داشت: نظر هیات عالی نظارت نه تنها مخالفت با تعطیلی شنبه که اساسا مخالف با افزایش تعطیلات هفتگی بود. همچنین مشخص شد که دولت سیزدهم نیز اصراری برای به نتیجه رساندن لایحه پیشنهادی خود ندارد.

نجفی عرب گفت: همچنین در این هیات مورد تاکید قرار گرفت که پنجشنبه جزئی از تعطیلات رسمی کشور نیست و همه سازمان ها و دستگاه های دولتی مکلف به ارائه خدمات از جمله خدمات تجاری هستند.

وی افزود: صرف نظرکردن قانونگذار از تعطیلی روز پنجشنبه و ممانعت از ایجاد خسارت، برای بخش خصوصی اقتصاد کشور به منزله یک موفقیت چشمگیر است.

اخبار مرتبط

پیش بینی قیمت ملک تا پایان سال؛ رفتار عجیب بخش مسکن

میلاد جانه

جزییات یک عرضه اولیه جدید در فرابورس

میلاد جانه

رشد ۲۰ هزار و ۲۶۰ واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

حسین راغفر؛ دولت منابع خود را به خصولتی‌ها می‌دهد، مالیات را از کسبه و تولیدکننده می‌گیرد، تورم را مردم احساس می‌کنند

میلاد جانه

توصیه مهم بخش خصوصی به دولت

میلاد جانه

بهانه‌تراشی فعالان بازار سکه و طلا برای ثبت معاملات در سامانه جامع تجارت

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید