سرآمد اخبار
محصولات دارویی
اخبار داغاقتصادبازارها و خدمات مالیسلامت و رفاه

محصولات دارویی ایران به ۵۰ مقصد صادر می شود

دبیر شورای سیاستگذاری صادرات سازمان غذا و دارو گفت: مواد اولیه و محصولات دارویی ایران توسط ۱۰۰ شرکت به ۵۰ مقصد صادراتی ارسال می‌شود.

به گزارش بازار، آصف مهدوی افزود: شرکت‌های ایرانی با توجه به ظرفیت چند برابری خطوط تولیدی دارو در مقایسه با نیاز داخل کشور، باید با یک برنامه‌ریزی هدفمند از مزایای صادرات محصول همچون ارز آوری و افزایش فروش، امکان تأمین مواد اولیه مورد نیاز از محل صادرات و همچنین کاهش قیمت تمام شده واحد به دلیل افزایش حجم تولید بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: در حوزه صادرات دارو علاوه بر لزوم انطباق با قوانین و الزامات رگولاتوری کشورهای مقصد، که خود گاه صادر کننده را از ادامه مسیر منصرف می‌سازد، موضوع مهم رقابت با محصولات دارویی وارد شده از سایر کشورهای تولیدکننده دارو، برای ورود و از آن مهم‌تر پایداری حضور در بازار هدف در میان است.

داروهای تولید شده در ایران به لحاظ قیمت با محصولاتی مانند داروهای اروپایی و به لحاظ کیفیت با محصولاتی مانند داروهای هندی رقابت‌پذیر است.

اخبار مرتبط

قیمت خودرو کاهش یافت/ افت قیمت ها در صورت افزایش واردات

میلاد جانه

ظریف: انتخاب وزرا حق رئیس جمهور است| شورای راهبری بازوی مشورتی است

میلاد جانه

قیمت خودرو امروز 10 اردیبهشت 1404/ یک محصول 70 میلیون تومان ارزان شد

میلاد جانه

اتاق ایران آماده مشارکت در توافق جامع راهبردی با روسیه است

میلاد جانه

وزیر کار علیه کارگران / خبری از افزایش حقوق نیست

میلاد جانه

شرایط فروش فوری ۲ محصول ایران خودرو ویژه شهریور اعلام شد +جدول

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید