سرآمد اخبار
فرزین
اخبار داغارز و طلااقتصادبازارها و خدمات مالیبانک و بیمه

رئیس کل بانک مرکزی: رمز ریال یکشنبه ۳ تیر افتتاح می‌شود

فرزین گفت: رمز ریال پول بانک مرکزی است که دیگر به صورت اسکناس منتشر نمی‌شود بلکه به صورت الکترونیک منتشر خواهد شد.

رئیس کل بانک مرکزی محمدرضا فرزین در حاشیه جلسه هیئت دولت با اعلام اینکه نرخ رشد اقتصادی در سال گذشته ۵ درصد بود گفت: این نرخ رشد قابل قبول و خوب است. در سال ۲۰۲۳ براساس گزارش بانک جهانی، بالاترین نرخ رشد متعلق به ایران بوده است.

او افزود: رشد تشکیل سرمایه خوب است و در سال گذشته ۶.۷ درصد بود و امسال به ۷.۲ درصد رسیده است. نرخ رشد بخش نفت در سال ۱۴۰۱، ۱۰ درصد بود که به ۱۴.۷ درصد در سال ۱۴۰۲ افزایش یافت. نرخ رشد صنایع و معادن در سال گذشته ۴.۵ درصد است. در بخش ساختمان نرخ رشد در سال گذشته به ۷.۱ درصد افزایش یافت. نرخ رشد خدمات در سال ۱۴۰۲، ۳.۸ درصد بود.

او در خصوص رشد بخش کشاورزی هم بیان کرد: متاسفانه در بخش کشاورزی همچنان نرخ رشد کشاورزی قابل قبول نیست سال ۱۴۰۱ این نرخ رشد ۱.۱ بود و سال ۱۴۰۲ حدود ۰.۲ مثبت بوده است امیدواریم با اقداماتی که انجام‌می‌شود و وضعیت آب و هوایی این نرخ افزایش پیدا کند.

رئیس بانک مرکزی پس از جلسه هیات دولت گفت: رمز ریال یکشنبه ۳ تیر افتتاح می‌شود. رمز ریال پول بانک مرکزی است که دیگر به صورت اسکناس منتشر نمی شود بلکه به صورت الکترونیک منتشر خواهد شد این طرح یک موضوع بلندمدت است که منافع بسیار بلندمدتی هم دارد.

او می‌گوید: مسئله دیگر بحث رمز ارزها است یک سند در دست بانک مرکزی در حال تهیه است؛ اجازه دهید نهایی شود اعلام خواهد شد.

اخبار مرتبط

زمان عرضه اولیه به تعویق افتاده فرابورسی مشخص شد

میلاد جانه

توافق تهران و بیشکک برای ایجاد مرکز مشترک لجستیکی با اوراسیا در بنادر ایران

میلاد جانه

حراج بعدی شمش طلا فردا برگزار می‌شود

میلاد جانه

منطقه آزاد اروند قطب سرمایه‌گذاران خارجی خواهد بود

میلاد جانه

پشت پرده دعوای ریلی در مرز ایران و افغانستان | کنسرسیوم ایرانی به نام افغانستان؟!

میلاد جانه

یک هفته تا پایان رقابت/ نسخه‌ی نجات جلیلی و پزشکیان برای اقتصاد ایران چیست؟

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید