سرآمد اخبار
رییس مجمع عالی واردات
اخبار داغارز و طلااقتصاداقتصاد کلانبازارها و خدمات مالی

رییس مجمع عالی واردات: همه کالاهای ممنوعه وارداتی در بازار هستند

رییس مجمع عالی واردات گفت: از سال ۹۷ تاکنون ورود بیش از ۲۵۰۰ کالا ممنوع شده اما همه اینها در بازار موجود هستند.

به گزارش ایلنا، علیرضا مناقبی، رییس مجمع عالی واردات امروز در در سیزدهمین جلسه هیات نمایندگان دوره دهم اتاق بازرگانی ایران گفت: تولید ملی هر کشور تاج سر آحاد مملکت است اما تولیدی که مزیت نسبی داشته باشد و بتواند نیاز جامعه را برطرف کند.

وی افزود: اگر واردات بد است باید برای همه بد باشد، نمی‌شود که واردات را از بخش تخصصی گرفت و به بخش غیرمتخصص واگذار کرد.

مناقبی تصریح کرد: اگر واردات خوب نداشته باشیم تولید و صادرات خوب نخواهیم داشت و وقتی بخش بازرگانی نمی‌تواند ثبت سفارش کند باید برای آن دلیل آورده باشد.

رییس مجمع واردات ادامه داد: امروز تولید که داد کمبود نقدینگی می زند چطور می تواند امر واردات را هم بر عهده بگیرد.

وی اظهار کرد: از سال ۹۷ تاکنون ورود بیش از ۲۵۰۰ کالا ممنوع شده اما همه اینها در بازار موجود هستند، فکر می‌کنید امروز واردات قاچاق اتومبیل نداریم؟ این گذر موقت‌ها خودروهای قاچاق هستند که در نمایشگاه ها خرید و فروش می شوند.

مناقبی گفت: وقتی واردات به شخص غیرمتخصص واگذار شود رانت شکل می‌گیرد، امروز جلوی واردات قانونی گرفته شده و این امر به شیوع قاچاق و به خروج ارز از کشور انجامیده است.

اخبار مرتبط

از ممنوعیت مطلق واردات لوازم خانگی دفاع نمی‌کنیم/​ جزییات تولید گوشی موبایل در داخل

میلاد جانه

آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری ویژه آذر

میلاد جانه

رشد ۱۰ درصدی تولید خودروهای سواری

میلاد جانه

ماجرای پول های پارک شده ای که بورس را ترجیح نمی دهند/ ۶۵ هزار میلیارد تومان برای ۴ روز بلوکه شد

میلاد جانه

تجارت هند و آفریقا تحت تأثیر تحولات بین ایران و اسرائیل

میلاد جانه

رونمایی ناگهانی سایپا از خودرو جدید /شاهین پلاس به بازار آمد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید