سرآمد اخبار
رییس مجمع عالی واردات
اخبار داغارز و طلااقتصاداقتصاد کلانبازارها و خدمات مالی

رییس مجمع عالی واردات: همه کالاهای ممنوعه وارداتی در بازار هستند

رییس مجمع عالی واردات گفت: از سال ۹۷ تاکنون ورود بیش از ۲۵۰۰ کالا ممنوع شده اما همه اینها در بازار موجود هستند.

به گزارش ایلنا، علیرضا مناقبی، رییس مجمع عالی واردات امروز در در سیزدهمین جلسه هیات نمایندگان دوره دهم اتاق بازرگانی ایران گفت: تولید ملی هر کشور تاج سر آحاد مملکت است اما تولیدی که مزیت نسبی داشته باشد و بتواند نیاز جامعه را برطرف کند.

وی افزود: اگر واردات بد است باید برای همه بد باشد، نمی‌شود که واردات را از بخش تخصصی گرفت و به بخش غیرمتخصص واگذار کرد.

مناقبی تصریح کرد: اگر واردات خوب نداشته باشیم تولید و صادرات خوب نخواهیم داشت و وقتی بخش بازرگانی نمی‌تواند ثبت سفارش کند باید برای آن دلیل آورده باشد.

رییس مجمع واردات ادامه داد: امروز تولید که داد کمبود نقدینگی می زند چطور می تواند امر واردات را هم بر عهده بگیرد.

وی اظهار کرد: از سال ۹۷ تاکنون ورود بیش از ۲۵۰۰ کالا ممنوع شده اما همه اینها در بازار موجود هستند، فکر می‌کنید امروز واردات قاچاق اتومبیل نداریم؟ این گذر موقت‌ها خودروهای قاچاق هستند که در نمایشگاه ها خرید و فروش می شوند.

مناقبی گفت: وقتی واردات به شخص غیرمتخصص واگذار شود رانت شکل می‌گیرد، امروز جلوی واردات قانونی گرفته شده و این امر به شیوع قاچاق و به خروج ارز از کشور انجامیده است.

اخبار مرتبط

عقب نشینی فروشندگان مسکن | ۲ عامل گرانی، پشت دروازه بازار مسکن

میلاد جانه

حجم و ارزش معاملات خرد در بورس افزایش یافت

میلاد جانه

رئیس سازمان بورس خبر داد: تغییر دامنه نوسان بورس از ۹ تیرماه

میلاد جانه

کمبود ناوگان مسافربری در کشور

میلاد جانه

مشکلات تهیه بلیت هواپیما و قطار ادامه دارد

میلاد جانه

آغاز قریب الوقوع جنگ زمینی صهیونیست ها در غزه | ساعت صفر، شاید فردا

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید