سرآمد اخبار
تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

ظرفیت تولید یک میلیون تن شیرخشک در کشور وجود دارد

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: بنابر آمار پتانسیل تولید یک میلیون تن شیرخشک در کشور وجود دارد، در حالی‌که تولید کارخانجات سالانه ۲۰۰ تا ۲۲۰ هزارتن است.

به گزارش بازار، سیاوش سلیمی، رییس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: بنابر آمار ظرفیت تولید شیرخشک کارخانجات حدود یک میلیون تن است، درحالی که تولید سالانه کارخانجات ۲۰۰ تا ۲۲۰ هزارتن است که در صورت افزایش تولید شیرخام به ۱۴.۷ میلیون تن، حداقل تولید به ۳۰۰ هزارتن می رسد.

او با بیان اینکه سالانه ۸۰ هزارتن شیرخشک در داخل مصرف می شود، افزود: با فراهم شدن شرایط صادرات به غیر از نیاز کشور، توان صادرات وجود دارد اما در شرایطی که بازار اقتصادی نیست، با مازاد تولید روبرو هستیم‌.

سلیمی ادامه داد: هم اکنون کشور بلاروس، شیرخشک را در بازارهای منطقه زیر ۲ دلار عرضه می‌کند، از این رو صادرکنندگان ماهم ناچار به عرضه با این نرخ هستند که با احتساب خرید هرکیلو شیرخام با نرخ ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان، شیرخشک زیر نرخ تمام شده به فروش می رسد.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی با بیان اینکه مشکلات رفع تعهد ارزی کماکان ادامه دارد، افزود: علی رغم پیگیری های مکرر، مشکلات رفع تعهد ارزی کماکان ادامه دارد، درحالی که با رفع آن می توان صادرات به کشورهای همسایه را توسعه داد چراکه به سبب تولید حلال، آنها علاقه‌مند به دریافت هستند.

او گفت: بنابر آمار ۱۰۰ درصد شیرخشک پایه نوزاد از تولید داخل تامین می‌شود، در خصوص سایز افزودنی‌ها هم، صنف شیرخشک نوزاد باید پاسخگو باشد.

اخبار مرتبط

صادرات قزل آلا به ۶ هزارتن رسید

میلاد جانه

کیفیت ساخت و ساز بهتر شده؛ اما نه ایمن در برابر زلزله شدید

میلاد جانه

وزیر اقتصاد: تعرفه معقول واردات آیفون ۳۰ درصد است

میلاد جانه

راهکارهای حمایت از صنعت فرش دستباف

میلاد جانه

مرکز تجاری ایران در بلاروس افتتاح می‌شود

میلاد جانه

چشم از این ارز دیجیتال بر ندارید / منتظر انفجار قیمت رمزارزها باشیم؟

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید