سرآمد اخبار
مصرف چای
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

سالانه ۷۰ هزارتن چای در کشور مصرف می‌شود

مدیر اجرایی سندیکای چای گفت: بنابر آمار سالانه ۶۰ تا ۷۰ هزارتن چای در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گزارش بازار، صادق حسنی گفت: بنابر آمار سالانه ۶۰ تا ۷۰ هزار تن چای در کشور مورد استفاده قرار می گیرد که با احتساب تولید داخل و صادرات، ۴۰ تا ۵۰ هزارتن از طریق واردات می شود.

او سرانه مصرف چای، دمنوش و قهوه را ۱‌.۲ کیلو اعلام کرد و افزود: برآوردها حاکی از آن است که امسال همانند سال گذشته ۳۸ هزارتن چای وارد شود.

حسنی با بیان اینکه بازار چای تعریفی ندارد، گفت: با توجه به گرمای هوا، تقاضا برای خرید چای کاهش یافته که همین امر منجر به ثبات و رکود بازار چای شده است.

مدیر اجرایی سندیکای چای ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که تا پایان فصل برداشت، تولید چای خشک به ۲۸ تا ۳۰ هزارتن برسد که در صورت تحقق این میزان تولید و کاهش مصرف چای ناشی از ازدیاد تقاضا برای خرید قهوه، میزان واردات از سال گذشته فراتر نخواهد رفت.

او حداقل قیمت هرکیلو چای را ۱۰۰ هزارتومان و حداکثر ۴۰۰ هزارتومان اعلام کرد.

اخبار مرتبط

مصوبه فروش ۱۲۰ هزار خودرو ۵ درصد زیر قیمت بازار

میلاد جانه

سقوط آزاد طلا رقم خورد| بدترین عملکرد طلا در ۷ ماه گذشته

میلاد جانه

رشد ۴۰ درصدی در تخصیص طرح‌های عمرانی در سال جاری

میلاد جانه

احتمال بازگشت شاخص کل بورس از چه محدوده‌ای وجود دارد؟

میلاد جانه

وزیر راه به پویش «تنب کوچک، تنب بزرگ و جزیره بوموسی» پیوست

میلاد جانه

دلار عقب‌نشینی کرد/ تثبیت نرخ ارز هدف مهم بانک مرکزی  

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید