سرآمد اخبار
بورس
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالیبورس

واکنش سبز بورس به انتخابات ریاست جمهوری | رشد ۸۸ هزار و ۱۷۹ واحدی شاخص کل

شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز با ۸۸ هزار و ۱۷۹ واحد رشد در ارتفاع ۲ میلیون و ۱۸۸ هزار و ۸۴۹ واحد ایستاد.

به گزارش ایرنا، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (شنبه، ۱۶ تیرماه ۱۴۰۳) با ۸۸ هزار و ۱۷۹ واحد رشد در ارتفاع ۲ میلیون و ۱۸۸ هزار و ۸۴۹ واحد ایستاد.

شاخص هم‌وزن در جریان معاملات روز جاری با ۲۳ ‌هزار و ۵۵ واحد افزایش به ۶۹۸ هزار و ۹۸ واحد و شاخص قیمت (وزنی- ارزشی) با ۱۷ هزار و ۸۹۰ واحد افزایش به ۴۴۴ هزار و ۸۵ واحد رسید.

معامله‌گران در بورس تهران امروز بیش از ۶ میلیارد و ۷۳۹ میلیون سهم و حق تقدم را با انجام بیش از ۱۶۵ هزار معامله و به ارزش ۶۴ هزار و ۲۱۱ میلیارد ریال دادوستد کردند.

نمادهای فملی، فولاد، فارس، شپنا، شستا، تاپیکو و وبملت بیشترین اثر مثبت را بر شاخص بورس گذاشتند.

شاخص فرابورس ایران در جریان معاملات امروز با ۸۱۹ واحد افزایش به ۲۲ هزار و ۹۷۳ واحد رسید.

معامله‌گران در فرابورس بیش از چهار میلیارد و ۸۹۳ میلیون سهم و اوراق مالی را با انجام ۱۴۷ هزار و ۷۳۰ معامله دادوستد کردند.

نمادهای آریا، شگویا، هرمز، انتخاب، تجلی، فصبا، آریان بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس گذاشتند.

اخبار مرتبط

بورس تغییر مسیر داد

میلاد جانه

واردات خودروهای دسته دوم به زودی

میلاد جانه

تراز تجاری ایران و برزیل برابر می‌شود

میلاد جانه

یک اقتصاددان: اقتصاد دستوری باید کنار گذاشته شود

میلاد جانه

عراقچی: هدف اصلی مذاکرات تضمین منافع ملی کشور است

میلاد جانه

افت ۱۸ هزار و ۲۹۰ واحدی شاخص بورس در معاملات امروز

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید