سرآمد اخبار
واردات
اجتماعیاخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

افزایش ۱۲.۲ درصدی واردات محصولات نساجی به کشور

رئیس کل گمرک کشور گفت: در سال گذشته افزایش ۱۲.۲ درصدی واردات محصولات نساجی به کشور داشته ایم که در مقایسه با سال ۱۴۰۱ نیز رشدی ۲۱.۵۵ درصدی در ارزش دلاری داشته است.

محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در نشست اتاق بازرگانی تهران که صبح امروز برگزار شد گفت:در بین محصولات نساجی وارد شده به کشور در سال گذشته پارچه‌های تار و پود باف با ۴۳۳ میلیون دلار، عمده‌ترین قلم وارداتی بوده که در مقایسه با سال ۱۴۰۱ نیز رشدی ۲۱.۵۵ درصدی در ارزش دلاری داشته است.

او افزود: همچنین افزایش ۱۲.۲ درصدی واردات محصولات نساجی به کشور در سال ۱۴۰۲ داشته ایم به طوری که در مقایسه با سال ۱۴۰۱ نیز رشد ۲۱.۵۵ درصدی در ارزش دلاری داشته است.

رضوانی فر اضافه کرد: در سه ماهه نخست امسال نیز میزان صادرات کشور به ۵۶ کشور عضو سازمان همکاری اسلامی در مجموع بالغ بر ۲۱.۵ میلیون تن کالا و به ارزش ۸.۶ میلیارد دلار بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، رشدی ۶ درصدی در وزن و ۱۵ درصدی در ارزش دلاری داشته است.

رضوانی فر افزود: همچنین طبق امار مجموع مبادلات تجاری کشورمان با سایر کشور‌های در سه ماهه ابتدای سال ۱۴۰۳ به ارقام ۲۶.۷ میلیون تن و ۱۵.۵ میلیارد دلار میرسد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، شاهد رشدی ۸ درصدی در وزن و ۱۱ درصدی در ارزش دلاری بوده است.

اخبار مرتبط

روند نزولی قیمت‌ها در بازار خودروهای داخلی و خارجی؛ تیبا، تارا، ۲۰۷، جک و چری چند شد؟

میلاد جانه

ارزش معاملات صندوق های طلا به ۵ همت رسید

میلاد جانه

عشقی: دامنه نوسان به مثبت و منفی یک درصد تغییر می‌کند

میلاد جانه

جزییات آمار تولید خودرو در ۲۰۲۳؛ ایران ۱ میلیون، دنیا ۷۵ میلیون

میلاد جانه

شوک شدید به بازار طلا / قیمت طلا دوباره اوج گرفت

میلاد جانه

خبر خوش عشقی به سینماداران | سازمان بورس از تولید آثار هنری حمایت می کند

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید