سرآمد اخبار
محمدرضا فرزین
اخبار داغاقتصاداقتصاد کلانبازارها و خدمات مالی

محمدرضا فرزین: امکان انتشار یک میلیارد یورو اوراق ارزی در بورس فراهم شد

رییس کل بانک مرکزی گفت: با اقدامات انجام شده و رفع موانع موجود، امسال امکان انتشار یک میلیارد یورو اوراق ارزی در بورس برای تأمین ارزی طرح‌ها فراهم شده که بانک مرکزی آن را ضمانت خواهد کرد.

محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی در جلسه امروز هیأت دولت با اشاره به انتشار ۱۰۰ میلیون یورو اوراق ارزی در سال گذشته اظهار کرد: با اقدامات انجام شده و رفع موانع موجود، امسال امکان انتشار یک میلیارد یورو اوراق ارزی در بورس برای تأمین ارزی طرح‌ها فراهم شده که بانک مرکزی آن را ضمانت خواهد کرد.

وی افزود: در خرداد امسال برای اولین‌بار پس از ۶۲ سال، شاخص تورم تولیدکننده سالانه به زیر ۳۰ درصد یعنی عدد ۲۹,۷ درصد رسیده است.

فرزین تصریح کرد: همچنین در اردیبهشت‌ماه نرخ رشد تولید مجموع شرکت‌های بورسی ۲.۸ درصد بوده که این میزان در بخش فلزات اساسی ۵.۲، صنایع شیمیایی ۱.۱، لاستیک و پلاستیک ۱۵.۶ و در بخش ماشین‌آلات ۱۶.۳ بوده است.

اخبار مرتبط

نماینده کارگران در شورای عالی کار: اجاره بها نصف حقوق کارگران را می‌بلعد

میلاد جانه

جدیدترین قیمت انواع سکه و طلای ۱۸ عیار در بازار | جدول قیمت ها را ببینید

میلاد جانه

جهش ۲۷ درصدی تولید خودرو در کشور

میلاد جانه

منتظر این تغییر مهم در بازار مسکن باشید

میلاد جانه

رشد ۳۵ هزار و ۶۲۳ واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

معاون زنان رییس جمهور تاکید کرد؛ باور دولت چهاردهم به پاسخ‌های دانشجویان برای حل مسائل کشور

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید