سرآمد اخبار
مصرف چای
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

حداکثر نیاز واردات چای تا پایان سال ۳۸ هزار تن است

مدیر اجرایی سندیکای چای گفت: با توجه به سرانه مصرف چای و تولید داخل، حداکثر نیاز واردات تا پایان سال ۳۸ هزار تن است.

صادق حسنی، مدیر اجرایی سندیکای چای در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۸۴ هزار تن برگ سبز چای به ارزش یک میلیارد و ۳۹۷ میلیارد تومان از چایکاران خریداری شده است.

او با بیان اینکه چین تابستانه در روزهای آتی به پایان می‌رسد، افزود: اکنون ۷۸ کارخانه مشغول خرید برگ سبز چای هستند.

به گفته حسنی، ۵۸ درصد برگ سبز چای خریداری شده درجه یک و ۴۲ درصد درجه ۲ است.

مدیر اجرایی سندیکای چای نیاز سالانه چای کشور را ۶۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: برآوردها حاکی از آن است که امسال ۲۵ تا ۳۰ هزار تن چای خشک در کشور تولید شود که با کسر میزان صادرات، مابقی نیاز باید وارد شود.

او گفت: بنابر آمار در ۳ ماهه نخست امسال ۱۱ هزار و ۸۰۳ تن چای وارد کشور شده است و پیش بینی می شود که حداکثر ۳۸ هزار تن تا پایان سال وارد شود.

اخبار مرتبط

فرونشست در تهران به فرابحران رسیده/ وجود ۶۰۰ کیلومتر رشته قنات شناسایی شده زیر تهران

میلاد جانه

مرکز آمار: تورم صنعت و خدمات کاهش یافت

میلاد جانه

بیت‌کوین رکورد صعود ۱۸ ماهه را شکست | قیمت انواع ارزهای دیجیتال

میلاد جانه

ادامه روند افزایشی در بازار سرمایه | افزایش ۱۱ هزار و ۱۰۸ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

تورم نقطه به نقطه خرداد ۴۲.۶درصد شد /کاهش ۱۲واحد درصدی مطابق انتظار

میلاد جانه

نرخ بهره بین بانکی کاهش یافت

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید