سرآمد اخبار
شمش طلا
اخبار داغارز و طلااقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

قیمت طلای جهانی کاهش یافت| امیدواری بازارها به کاهش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا

قیمت هر اونس طلا امروز با ۱.۸۱ درصد کاهش به ۲۴۰۰ دلار و ۸۳ سنت رسید.

به گزارش بازار به نقل از رویترز، قیمت طلا بیش از ۲ درصد در روز جمعه کاهش یافت که تا حدی نتیجه بالا رفتن ارزش دلار بود.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۱.۸۱ درصد کاهش به ۲۴۰۰ دلار و ۸۳ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۲.۳۳ درصدی به ۲۳۹۹ دلار و ۱۰ سنت رسیده است.

شاخص دلار ۰.۲ درصد افزایش یافته و سود اوراق قرضه ۱۰ ساله خزانه‌داری آمریکا هم بالا رفته است که هر دو بر قیمت طلا فشار آورده‌اند.

افزایش احتمال پایین آمدن نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا در ماه سپتامبر قیمت طلا را در هفته گذشته به یک رکورد جدید رساند.

بازارها حالا ۹۸ درصد احتمال می‌دهند بانک مرکزی آمریکا اولین بار نرخ بهره را در ماه سپتامبر پایین بیاورد. کاهش نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را پایین آورده و تمایل برای خرید آن را افزایش می‌دهد.

جروم پاول رئیس فدرال رزرو آمریکا در اظهارات خود در هفته گذشته با تاکید بر نزدیک شدن نرخ تورم به هدف بانک مرکزی گفت حالا می‌توان در مورد پایین آوردن نرخ بهره تصمیم‌گیری کرد.

تحلیلگران عقیده دارند پایین آمدن نرخ بهره قیمت طلا را به طرز قابل توجهی افزایش خواهد داد. از طرف دیگر، اگر ضعف اقتصاد دولت را مجبور به معرفی محرک‌های مالی کند، آن وقت همه چیز به نفع طلا و فلزات صنعتی خواهد بود.

خرید فیزیکی طلا در آسیا در این هفته کاهش یافته که نشان دهنده عدم تمایل مشتریان برای انجام خریدهای جدید علیرغم پایین آمدن قیمت‌ها بوده است.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۳.۰۶ درصد کاهش به ۲۹ دلار و ۳۰ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۶۳ درصدی، ۹۶۵ دلار و ۹۵ سنت معامله می‌شود.

اخبار مرتبط

پایان معاملات در بازار بورس امروز؛ ۷ خرداد | افت ۴ هزار واحدی شاخص کل

میلاد جانه

نفت برنت ۸۴ دلار و ۵۸ سنت شد

میلاد جانه

ریزش بیش از ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

اولین سهمیه بنزین سال ۱۴۰۳ امشب واریز می‌شود

میلاد جانه

قیمت نفت افزایش یافت| نفت برنت ۷۴ دلار و ۵۱ سنت

میلاد جانه

قیمت خودرو در بازار ۱۲ تیر ۱۴۰۳ /جدول

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید