سرآمد اخبار
واردات خودرو
اخبار داغارز و طلااقتصاداقتصاد کلانبازاربازارها و خدمات مالی

افزایش ۲۰ درصدی تامین ارز خودرو در ۴ ماه نخست امسال

مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت از افزایش حدود ۲۰ درصدی تامین ارز برای حوزه خودرو در چهار ماه نخست امسال اظهار امیدواری کرد که در سال ۱۴۰۳ شاهد شکسته شدن حدنصاب تولید و واردات خودرو در کشور باشیم.

به گزارش تسنیم به نقل از وزارت صمت، مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت گفت: با توجه به توافق با خودروسازان و سیاست‌های کلی وزارت صمت، واردات انواع خودرو‌ها با اولویت خودرو‌های برقی و هیبریدی در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد.

آقای مهرداد خسروی افزود: با توجه به تاثیرات مثبت زیست محیطی استفاده از خودرو‌های برقی و نیز مدیریت مصرف سوخت در کشور، تاکید این وزارتخانه به حمایت از واردات خودرو‌های برقی و هیبریدی است.

وی تولید و واردات خودرو را راهبرد کلیدی وزارت صمت در تنظیم بازار دانست و گفت: از ابتدای سال تاکنون مقدار قابل توجهی ثبت سفارش برای واردات خودرو به کشور انجام شده است.

افزایش حدود 20 درصدی تامین ارز برای حوزه خودرو در چهار ماه نخست امسال

مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت با اشاره به افزایش حدود 20 درصدی تامین ارز برای بخش خودروی کشور در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، اظهار امیدواری کرد که در سال 1403 شاهد شکسته شدن حدنصاب تولید و واردات خودرو در کشور و نیز بهبود محسوس کیفیت خودرو‌ها باشیم.

وی از واردکنندگان واجد شرایط واردات خودرو‌های نو درخواست کرد تا با مراجعه به سامانه جامع تجارت به ثبت سفارش واردات خودرو به ویژه خودرو‌های برقی و هیبرید بر اساس ضوابط و مقررات مربوطه اقدام کنند.

اخبار مرتبط

قبض مشترکان پرمصرف برق با تعرفه‌های جدید چگونه محاسبه می‌شود؟

میلاد جانه

پای شهر‌های شمالی کشور هم به فرونشست‌های زمین باز شده است

میلاد جانه

رایزنی همتی و فرزین برای کاهش نرخ سود بانکی

میلاد جانه

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران: بلیت قطارهای ۵ ستاره ۵۴ درصد گران می‌شود

میلاد جانه

دبیر انجمن خودروسازان ایران: رشد ۳۸ برابری نرخ مواداولیه صنعت خودرو طی یک دهه

میلاد جانه

اولین نامه سرگشاده مومنی و راغفر به پزشکیان؛ وام‌دار ملتید و پاسخگوی مطالبات آنها باشید

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید