سرآمد اخبار
بورس
اخبار داغاقتصادبازاربازار سرمایهبازارها و خدمات مالی

ورود ۸۹ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها به بازار سرمایه

کارشناس بازار سرمایه گفت: امروز سرانه خرید حقیقی‌ها ۲۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سرانه فروش ۳۰ میلیون تومان بود.

علیرضا روستا کارشناس بازار سرمایه گفت: امروز ۲ مرداد شاخص کل بورس با افزایش ۰.۴۱ درصد و ۸,۹۶۰ مثبت به عدد ۲,۱۷۷,۹۷۰ رسید شاخص کل هم‌وزن نیز با افزایش ۰.۴ درصد و ۲,۷۴۸ واحد افزایش به ۶۹۶,۳۰۱ رسید. حجم معاملات در سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون برگ سهم با ارزش معاملاتی ۳,۰۹۰ میلیارد تومان بود.

این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: سرانه خرید حقیقی‌ها ۲۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سرانه فروش ۳۰ میلیون تومان بود و ورود ۸۹ میلیارد تومان به سهام و حق تقدم و صندوق سهامی را شاهد بودیم.

او افزود: ۵۶ درصد بازار امروز یعنی ۴۰۱ نناد مثبت و ۴۴ درصد بازار منفی یعنی ۳۱۶ نماد به پایان معاملات رسیدند. بیشترین ورود پول به صنعت سرمایه گذاری‌ها با ۳۴ میلیارد تومان و بیشترین خروج پول با ۴۱ میلیارد تومان از صنعت حمل و نقل و انبارداری بود.

این کارشناس بازار سرمایه در نهایت اظهار کرد: اکثر شرکت‌ها از مجمع برگشته و بازار کم کم متعادل‌تر و با حجم بیشتر معامله خواهد شد. سرمایه گذاران منتظر تیم جدید اقتصادی و رویکرد آنها هستند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

اخبار مرتبط

پایان بورس امروز ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ /بازار سهام موج اصلاحی را از سر گرفت

میلاد جانه

رئیس انجمن سنگ ایران: بازارهای صادراتی فعال نشوند، صنعت محکوم به فنا است

میلاد جانه

خودرو فرسوده ۴.۱۳ لیتر مصرف بیشتر سوخت دارد

میلاد جانه

معافیت‌های مالیاتی بی‌منطق را حذف می‌کنیم/ پایه‌های مالیاتی جدید برای دانه درشت‌ها

میلاد جانه

دامنه نوسان و حجم مبنا در اولویت بررسی قرار دارند

میلاد جانه

افزایش تاریخی قیمت بیت کوین؛ رکورد ۹۴,۰۰۰ دلار شکسته شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید