سرآمد اخبار
سهیلا نیلویل
اخبار شرکت هااقتصاد

در دهمین دوره ارزیابی عملکرد مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی به دست آمد: ارتقای ۱۶ پله‌ای آزمایشگاه سازمان زمین‌ شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور

آزمایشگاه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در دهمین دوره ارزیابی عملکرد مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست‌جمهوری در بین 653 مرکز آزمایشگاهی بررسی شده، رتبه سیزدهم را به دست آورد که نسبت به سال قبل 16 پله پیشرفت داشته است.

به گزارش روابط عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، سهیلا نیلویل، مدیرکل دفتر امور آزمایشگاه‌ها و خدمات فنی این سازمان با بیان مطلب فوق گفت: بیش از یکهزار و ۷۵۰ مرکز آزمایشگاهی بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی فعالیت می‌کنند که در دهمین دوره ارزیابی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی از مراکز عضو با بررسی دستاوردهای ۹۷۰ آزمایشگاه، ۶۵۳ مرکز آزمایشگاهی در فرآیند ارزیابی قرار گرفتند و رتبه‌بندی شدند و آزمایشگاه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور در این بین رتبه سیزدهم را کسب کرد.

نیلویل اظهار امیدواری کرد که آزمایشگاه‌های سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در سال آینده با استقرار گواهینامه ISO17025  در آزمایشگاه‌های تهران و کرج و تکمیل تجهیزات آزمایشگاهی بتواند جزو پنج آزمایشگاه برتر کشور معرفی شود.

مدیرکل دفتر امور آزمایشگاه‌ها و خدمات فنی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور گفت: آزمایشگاه‌های سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در سال 1396 رتبه 104، در سال 1397 رتبه 172، در سال 1398 رتبه 19 ، در سال 1399 رتبه 15 را داشت که در سال های 1400 و 1401 به دلیل بازسازی آزمایشگاه به ترتیب به رتبه‌های 24 و 29 رسید و در سال 1402 سیزدهم آزمایشگاه معتبر کشور شناخته شد.

مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی بر اساس معیارهایی همچون «مشتری مداری»، «فعالیت شبکه‌ای» و «کارکرد» مورد ارزیابی قرار می‌گیرند که بر اساس عملکردشان تا حد نصاب یکهزار امتیاز نهایی دریافت می‌کنند. برای معیار مشتری مداری سقف ۲۵۰، فعالیت شبکه‌ای ۳۰۰ و کارکرد ۴۵۰ امتیاز دریافت می‌کنند.

بر اساس نتایج دهمین دوره ارزیابی عملکرد آزمایشگاه‌های عضو، بنیاد علوم کاربردی رازی با ۷۳۶ امتیاز در جایگاه نخست این ارزیابی قرار دارد و به ترتیب شرکت مهندسین مشاور آزمونه فولاد با ۷۲۴ امتیاز و مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران با ۷۲۳ امتیاز، در رتبه‌های دوم و سوم این ارزیابی قرار دارند.

اخبار مرتبط

افشای جدید «وآیند» در کدال/ ارزش بیش از 7681 میلیارد تومانی سهام شرکت

میلاد جانه

براساس استانداردهای حسابداری؛ پس از تکمیل و واگذاری‌ پروژه‌ها، شناسایی درآمد‌ها امکان‌پذیر است

میلاد جانه

معاون وزیر صمت: در کشور محلی برای مدیریت هوشمند و پایش ذخایرمعدنی وجود ندارد/ شناسایی موادمعدنی فراسرزمینی در دستور کار سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور

میلاد جانه

سومین دوره جایزه همراه اول برای رساله‌های برتر مهندسی برق و فناوری ارتباطات برگزار می‌شود

میلاد جانه

با حضور مدیرعامل بانک آینده؛ ستاد مدیریتی و عملیاتی طرح جذب منابع «همت آینده» افتتاح شد

میلاد جانه

مدیرعامل فولاد هرمزگان در بازدید از واحد فولادسازی مطرح کرد: همدلی، رمز موفقیت فولاد هرمزگان در رکوردشکنی و افزایش تولید

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید