سرآمد اخبار
خرید تضمینی گندم
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

خرید تضمینی گندم به ۹ میلیون و ۵۰۰ هزارتن رسید

رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: براساس آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۹ میلیون و ۵۰۰ هزارتن گندم با ارزش ۱۶۰ همت از کشاورزان خریداری شده است.

عطااله هاشمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۹ میلیون و ۵۰۰ هزارتن گندم با ارزش ۱۶۰ همت از کشاورزان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶ درصد رشد داشته است.

او از پرداخت ۳۲ درصد مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: ۶۸ درصد مطالبات کشاورزان باقی مانده که به رغم وعده های وزیر جهاد و سایر مسئولان مبنی بر پرداخت تا پایان هفته گذشته، اما این امر محقق نشده است‌.

هاشمی ادامه داد: علی رغم آنکه امسال در تامین گندم خبازی، صنف و صنعت و ذخایر استراتژیک به خودکفایی رسیدیم، اما رئیس سازمان برنامه و بودجه از واردات حمایت می کند که بنیاد ملی گندمکاران و کشاورزان در این ارتباط اعتراضاتی دارد.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران افزود: برآوردها حاکی از آن است که میزان خرید تضمینی گندم به ۱۱.۵ تا ۱۲ میلیون تن و تولید بالای ۱۴.۵ میلیون تن برسد.

او گفت: براساس قانون خرید تضمینی تعیین تکلیف نرخ تا پایان تیر باید انجام می شد که متاسفانه این موضوع محقق نشد و حال با پیگیری های مکرر باید تمهیداتی اتخاذ کنیم که هرچه سریع تر جلسه شورا برگزار شود‌.

اخبار مرتبط

بازار ارزنده است اما…| حباب در صندوق‌های طلا

میلاد جانه

مشکل ورود کشتی‌های ایرانی به بنادر روسیه برطرف شد

میلاد جانه

بانک مرکزی، رشد اقتصادی سه ماهه نخست سال ۱۴۰۳ را اعلام کرد

میلاد جانه

فاز دوم طرح توسعه سامانه هشدار سیل به زودی به بهره‌برداری می‌رسد

میلاد جانه

امکان ریزش دلار در سال آینده/ افرادی که پارسال همین موقع دلار خریدند، ضرر کردند

میلاد جانه

افزایش بیش از ۱۶ هزار واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید