سرآمد اخبار
صادرات
اخبار داغاقتصاداقتصاد کلانبازارها و خدمات مالی

فعال اقتصادی: سختگیری ها در صادرات عمدی است

شهبازی، فعال اقتصادی گفت: بنده معتقدم سختگیری ها در حوزه صادرات عمدی است زیرا علاوه بر اینکه تسهیل گری در این عرصه انجام نمی شود بلکه چالش ها روز به روز در حال افزایش است.

واحد شهبازی در گفت‌وگو با خبرنگار بازار در خصوص مسائلی که بازرگانان در تجارت با کشور ترکمنستان با آن روبرو هستند، اظهار کرد: چالش های این موضوع بیشتر داخلی بوده، برخورد مسئولان سلیقه ای و وضعیت یک بام و دو هوا در کشور حاکم است.

این فعال اقتصادی افزود: برای توضیح درباره این وضعیت کسی پاسخگو نیست و صرفا جلوی راه بازرگانان سنگ اندازی می شود.

وی گفت: بنده معتقدم این سختگیری ها عمدی است زیرا علاوه بر اینکه تسهیل گری در عرصه صادرات انجام نمی شود بلکه چالش ها روز به روز در حال افزایش است.

شهبازی تصریح کرد: ترکمنستان کارخانه های تولیدی کمی دارد به همین دلیل بستر صادرات کالاهای تولیدی ایران به این کشور فراهم است.

وی با تاکید به اینکه ترکمنستان ظرفیت بالایی برای صادرات و فعالیت بازرگانان ایرانی دارد، افزود: با وجود اینکه این کشور کارخانه تولید لبنیات دارد اما به دلیل اینکه لبنیات ایرانی کیفیت بالاتری دارند، از محصولات لبنی ایران استقبال بیشتری می شود.

اخبار مرتبط

سیر نزولی قیمت طلا و سکه در بازار؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها

میلاد جانه

قطعی برق، صنعت و اقتصاد کشور را زمین‌گیر می‌کند

میلاد جانه

قیمت انواع میوه و صیفی در بازار | جدیدترین قیمت انگور، انجیر، شلیل، موز، هلو و سیب را ببینید

میلاد جانه

نتایج مرحله سوم فروش خودرو سامانه یکپارچه اعلام شد

میلاد جانه

مجلس با افزایش قیمت بلیت پروازهای خارجی موافقت کرد

میلاد جانه

رشد ۳۰ درصدی صادرات سیمان در نیمه اول سال

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید