سرآمد اخبار
نفت برنت
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

نفت برنت ۸۱ دلار و ۲۳ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۱۰ سنت معادل ۰.۱۲ افزایش به ۸۱ دلار و ۲۳ سنت رسید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه به خاطر ترس از گسترش درگیری در خاورمیانه افزایش یافته است. ارتفاعات جولان که تحت اشغال رژیم صهیونیستی قرار دارد مورد حمله موشکی قرار گرفته و آمریکا حزب الله لبنان را مسئول آن می‌داند.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 10 سنت معادل 0.12 افزایش به 81 دلار و 23 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترنتی آمریکا با 8 سنت معادل 0.10 درصد کاهش 77 دلار و 8 سنت معامله می‌شود.

قیمت نفت خام برنت 1.8 درصد و قیمت نفت آمریکا 3.7 درصد در هفته گذشته به خاطر کاهش تقاضا در چین و امید به بسته شدن قرارداد آتش‌بس در غزه کاهش یافته بودند.

کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی در روز یکشنبه به نتانیاهو اجازه داد در مورد زمان و نحوه پاسخ به حمله موشکی روز شنبه به ارتفاعات جولان که باعث کشته شدن 12 نفر شده تصمیم‌گیری کند.

اخبار مرتبط

کف قیمتی قیمت سکه باز هم شکسته شد /جدول

میلاد جانه

احتمال بازگشت طلای جهانی در مسیر صعودی

میلاد جانه

قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۵ مهرماه ۱۴۰۳/ سقف مقاومتی سکه شکسته شد

میلاد جانه

قیمت خودرو امروز ۲۰ مرداد ۱۴۰۳/ افت نیم میلیاردی هونگچی در ۲۰ روز!

میلاد جانه

رئیس انجمن سنگ ایران: بازارهای صادراتی فعال نشوند، صنعت محکوم به فنا است

میلاد جانه

کرایه‌های حمل و نقل عمومی افزایش یافت

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید