سرآمد اخبار
نفت برنت
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

نفت برنت ۸۱ دلار و ۲۳ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۱۰ سنت معادل ۰.۱۲ افزایش به ۸۱ دلار و ۲۳ سنت رسید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه به خاطر ترس از گسترش درگیری در خاورمیانه افزایش یافته است. ارتفاعات جولان که تحت اشغال رژیم صهیونیستی قرار دارد مورد حمله موشکی قرار گرفته و آمریکا حزب الله لبنان را مسئول آن می‌داند.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 10 سنت معادل 0.12 افزایش به 81 دلار و 23 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترنتی آمریکا با 8 سنت معادل 0.10 درصد کاهش 77 دلار و 8 سنت معامله می‌شود.

قیمت نفت خام برنت 1.8 درصد و قیمت نفت آمریکا 3.7 درصد در هفته گذشته به خاطر کاهش تقاضا در چین و امید به بسته شدن قرارداد آتش‌بس در غزه کاهش یافته بودند.

کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی در روز یکشنبه به نتانیاهو اجازه داد در مورد زمان و نحوه پاسخ به حمله موشکی روز شنبه به ارتفاعات جولان که باعث کشته شدن 12 نفر شده تصمیم‌گیری کند.

اخبار مرتبط

عرضه‌های اولیه تا اطلاع ثانوی لغو شد

میلاد جانه

آدامس های قاچاق و فاسد از کدام مرزها وارد کشور می شود؟

میلاد جانه

توقف روند افزایشی قیمت طلا در بازارهای جهانی| روند کلی بازار صعودی است

میلاد جانه

رشد نسبی شاخص بورس | افزایش ۲ هزار و ۲۰۷ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

فرشاد مومنی: اراده های مشکوکی، در پی تبدیل اراضی عمومی و دولتی برای زمین خواری هستند

میلاد جانه

«ارغوان» سریال زمانه بعد از ۱۲ سال در ۳۹ سالگی (عکس)

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید