سرآمد اخبار
ارز اربعین
اخبار داغ

فروش حضوری ارز اربعین آغاز شد

در حالی که قرار بود از دیروز (یکشنبه، هفتم مردادماه) ارز اربعین از طریق ۷ بانک عامل عرضه شود، با تعطیلی بانک‌ها، زمان عرضه به امروز موکول شد.

به گزارش بازار، طبق اعلام رسمی «ارز اربعین فقط به زائرانی که در سامانه سماح ثبت‌نام کنند» تعلق می‌گیرد. عرضه ۲۰۰ هزار دینار به عنوان ارز اربعین قرار بود از دیروز (یکشنبه، هفتم مردادماه) با مراجعه به ۷ بانک عامل آغاز شود اما با توجه به تعطیلی بانک‌ها، فروش حضوری به امروز موکول شد.

با توجه به اعلامیه ستاد اربعین زائران می‌توانند از امروز (دوشنبه ۸ مردادماه) تا سوم شهریورماه از طریق ۳ هزار و ۱۶۸ باجه و شعبه بانک‌های ملی، ملت، پست بانک، صادرات، پارسیان، سپه و تجارت ارز اربعین را دریافت کنند.

امسال قیمت دینار بر اساس نرخ مرکز مبادله طلا و ارز حدود ۷ میلیون تومان است و از امروز ارز اربعین به زائران بالای ۵ سال «به صورت غیرحضوری» از بستر پیام‌رسان‌های بله (بانک ملی و پست بانک)، روبیکا (بانک سپه)، برنامه سیپنو (بانک صادرات) عرضه می‌شود.

اخبار مرتبط

قیمت خودرو امروز ۳ دی ۱۴۰۳/ کدام خودرو ۸۹ مییون تومان گران شد؟

میلاد جانه

آمار جالب در برنامه هفتم / تولید آبزیان رقم عجیبی خلق کرد

میلاد جانه

قیمت نفت افزایش یافت| نفت برنت ۷۴ دلار و ۲۳ سنت

میلاد جانه

سعید موتمنی؛ بازار خودرو در رکود کامل و معاملات تقریبا صفر است

میلاد جانه

در سالجاری؛ ۲ هزار واحدغیر فعال تولیدی احیا شدند

میلاد جانه

ظرفیت تولید یک میلیون تن شیرخشک در کشور وجود دارد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید