سرآمد اخبار
سدهای آبی
اخبار داغاقتصادانرژی

۴۵درصد مخازن سدهای کشور خالی است +جدول

در زمان حاضر با وجود ۲۸ میلیارد و ۵۹۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۵۵ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۴۵ درصد این ظرفیت خالی است.

به گزارش تسنیم، در 324 روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه 1402 تا بیست‌ویکم مردادماه 1403) در مجموع 40 میلیارد و 480 میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی 37 میلیارد و 960 میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، رشدی 7درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی و همچنین تولید انرژی برق‌آبی، 33 میلیارد و 930 میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی 31 میلیارد و 720 میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، افزایشی 7درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود 28 میلیارد و 590 میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، 55 درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و 45 درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز 21 مرداد 1402 بالغ بر 25 میلیارد و 800 میلیون مترمکعب بود، که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر سدها، نشان‌دهنده رشد 11 درصدی ذخایر آبی سدهای کشور است.

وضعیت سدهای مهم کشور در تأمین آب شرب و کشاورزی در جدول زیر آورده شده است.

اخبار مرتبط

قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ سکه دوباره جهشی شد

میلاد جانه

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۱ مرداد ماه ۱۴۰۳ /جدول

میلاد جانه

صادرات روغن نباتی مجددا ممنوع شد

میلاد جانه

نرخ مصوب گل‌های بهاری در بازار شب‌ عید اعلام شد/ قیمت لاله، سنبل، شب بو و سینره را ببینید

میلاد جانه

طلای کاغذی بخرید!

میلاد جانه

۱ میلیون و ۸۰۰ هزار ایرانی در دام اشتغال ناقص

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید