سرآمد اخبار
میوه
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

تولید میوه ۳۰ درصد افزایش یافت

رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با توجه به شرایط مساعد اقلیمی، تولید میوه‌های تابستانه نسبت به سال قبل ۳۰ درصد افزایش یافته است.

اکبر یاوری در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به شرایط مساعد اقلیمی، تولید میوه‌های تابستانه و فرنگی جات نسبت به سال قبل ۳۰ درصد افزایش یافته است.

به گفته او، با وجود تغییرات اقلیمی و گرمای هوا، عرضه میوه و فرنگی جات نسبت به هفته اخیر ۳۰ درصد افزایش یافته که در نهایت این امر موجب شده تا روزانه بخشی از میوه، صیفی و فرنگی جات در میدان خریداری نداشته باشد.

یاوری قیمت کنونی هرکیلو انجیر سیاه را ۲۰ تا ۲۸ هزارتومان اعلام کرد و افزود: نرخ کنونی هرکیلو آلو سیاه ۲۰ تا ۳۰ هزارتومان، انجیر زرد ۳۰ تا ۴۰ هزارتومان، زردآلو ۵۰ تا ۷۰ هزارتومان، هلو ۱۵ تا ۳۵ هزارتومان، شلیل شبرنگ ۳۰ تا ۵۰ هزارتومان، گلابی ۶۰ تا ۱۲۰ هزارتومان و انگور عسگری ۳۰ تا ۴۵ هزارتومان است‌

رئیس اتحادیه بارفروشان قیمت کنونی هرکیلو هندوانه را ۸ تا ۱۲ هزارتومان، خربزه را ۱۴ تا ۱۵ هزارتومان و طالبی را ۸ تا ۱۵ هزارتومان اعلام کرد و گفت: تمامی اقلام میوه، صیفی و فرنگی جات بر مبنای فاکتور رسمی با احتساب حداکثر ۳۵ درصد سود در خرده فروشی‌ها باید عرضه شود.

اخبار مرتبط

قیمت طلای جهانی کاهش یافت

میلاد جانه

صادرات ۲۱۰ میلیون دلار زعفران به ۵۵ کشور در سال ۱۴۰۲

میلاد جانه

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴ اسفند؛ برنت کاهشی شد

میلاد جانه

صادرات سیب، پرتقال و خرما ممنوع شد

میلاد جانه

ارزآوری محصولات لبنی با ایجاد پالایشگاه شیر به ۲ میلیارد و ۷۰۰ هزار دلار می رسد

میلاد جانه

افزایش شوینده‌های تقلبی در بازار | عرضه محصولات تقلبی این برندهای معروف با قیمت های بالا

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید