سرآمد اخبار
تردد جاده ای
اخبار داغچند رسانه ها

آخرین وضعیت ترافیکی جاده های کشور | جاده هراز مسدود است

کارشناس مرکز مدیریت راه‌های کشور با اعلام ترافیک سنگین در برخی محورهای مواصلاتی تهران به استان های شمالی و برعکس، از مسدود بودن جاده هراز از ساعت ۶ تا ۱۴ روزهای چهارشنبه تا ۲۰ شهریور خبر داد.

به گزارش ایرنا، امیر معصومی همچنین از ترافیک سنگین در آزادراه تهران- شمال حدفاصل تونل ۱۸ تا شهرستانک و محدوده تونل البرز و محور چالوس مسیر جنوب به شمال حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه خبر داد.

وی گفت: محور هراز (محدوده «قلابن») واقع در استان مازندران از مورخ ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ تا ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، از ساعت ۰۶:۰۰ تا ۱۴:۰۰ روزهای چهارشنبه، هر هفته به غیر ایام تعطیلات رسمی و همچنین روزهای قبل و بعد از تعطیلات چند روزه به دلیل اجرای عملیات راهداری، از کیلومتر ۶۴.۲ تا ۶۵ فوق مسدود بوده و تردد از محورهای جایگزین سوادکوه (فیروزکوه) و کندوان امکان‌پذیر است.

به گفته معصومی محور خرم آباد- پلدختر تا اطلاع بعدی مسدود بوده و تردد از محور جایگزین خرم آباد- کوهدشت و آزادراه خرم آباد- پل زال انجام می‌شود.

اخبار مرتبط

کاهش قیمت طلا و سکه در بازار | جدول قیمت ها

میلاد جانه

سخنگوی صنعت برق: امکان افزایش راندمان نیروگاه‌ها تا ۴۲ درصد وجود دارد

میلاد جانه

تعادل به بازار گوجه فرنگی باز می‌گردد

میلاد جانه

یک سازمان جدید برای بارورسازی ابرها در ایران تشکیل شد!

میلاد جانه

طلا از نقطه اوج گذشت/ قیمت جدید طلا امروز ۲۰ اسفند ۱۴۰۳

میلاد جانه

تهران آلوده شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید