سرآمد اخبار
مهندس رضا جدیدی
اخبار شرکت هااقتصادصنعت و معدن

مدیرکل برنامه‌ریزی، فناوری و بودجه سازمان زمین‌ شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور: سند بخش معدن ۱۷ راهبرد اصلی دارد

مدیرکل برنامه‌ریزی، فناوری و بودجه این سازمان گفت: سند راهبردی بخش معدن کشور با همکاری معاونت معدنی وزارت صمت، سازمان ایمیدرو و سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در حال تدوین است و ۱۷ راهبرد اصلی دارد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، مهندس رضا جدیدی افزود: اکتشاف، استخراج، بهره برداری، سرمایه‌گذاری، هوشمندسازی معادن و تحول دیجیتال برخی از راهبرد‌های این سند است.

وی درباره ویژگی شایان توجه این سند گفت: کار از ابتدای سال ۱۴۰۲ آغاز شده و برای تدوین آن از ظرفیت‌های نخبگان دانشگاهی و بخش خصوصی بهره گرفته می‌شود و این سند با شناسایی آسیب‌ها و تنگنا‌های بخش معدن به صورت کاملا اجرایی و عملی قادر خواهد بود مشکلات این بخش را به حداقل برساند.

مدیرکل برنامه‌ریزی، فناوری و بودجه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در ادامه این سند را کاملا سندی اجرایی دانست که تشریفات اسناد برنامه را ندارد و کاملا مشخص می‌کند که چه اقدامات حیاتی در بخش‌های مختلف نیاز است که اجرا شود.

جدیدی ضمن ابراز امیدواری نسبت به اینکه هر اقدامی از این پس ذیل راهبرد‌های این سند انجام و پایش می‌شود، تصریح کرد: این سند با پشتوانه علمی و کارشناسی که دارد کاملا قابل اجراست و بدون شک پیشرفت بخش معدن در همه بخش‌ها از نتایج تدوین آن خواهد بود.

اخبار مرتبط

برگزاری بزرگترین کارگاه آموزشی و صحرایی طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی در کرمان و یزد واقع در ایران مرکزی

میلاد جانه

تاکید نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به اعلام وضعیت فرونشست در تهران توسط سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور

میلاد جانه

چشم‌اندازی به لزوم شناسایی و اکتشاف منابع معدنی پهنه‌های آبی جنوب کشور/ بستر عمیق دریای عمان و اقیانوس هند برای اکتشاف عناصر ارزشمند معدنی مناسب است

میلاد جانه

بررسی پیشرفت‌های علمی و زمینه‌های کاهش خطر بلایا در چهارمین نشست گروه کارشناسان اکو

میلاد جانه

پرونده‌ای درباره وضعیت بارش‌ها و حدسیات آن/ گذشته محیط‌ زیست با همکاری محققان بین‌المللی بازسازی می‌شود

میلاد جانه

کلان طرح‌های سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور در سال ۱۴۰۳اعلام شد: تحول چشمگیر در تولید اطلاعات پایه و کاهش مخاطرات سرمایه‌گذاری در حوزه معدن/پیش‌بینی آنالیز بیش از ۱۵۰ هزار نمونه معدنی طی برنامه هفتم/توسعه همکاری‌های بین‌المللی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید