سرآمد اخبار
مهندس رضا جدیدی
اخبار شرکت هااقتصادصنعت و معدن

مدیرکل برنامه‌ریزی، فناوری و بودجه سازمان زمین‌ شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور: سند بخش معدن ۱۷ راهبرد اصلی دارد

مدیرکل برنامه‌ریزی، فناوری و بودجه این سازمان گفت: سند راهبردی بخش معدن کشور با همکاری معاونت معدنی وزارت صمت، سازمان ایمیدرو و سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در حال تدوین است و ۱۷ راهبرد اصلی دارد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، مهندس رضا جدیدی افزود: اکتشاف، استخراج، بهره برداری، سرمایه‌گذاری، هوشمندسازی معادن و تحول دیجیتال برخی از راهبرد‌های این سند است.

وی درباره ویژگی شایان توجه این سند گفت: کار از ابتدای سال ۱۴۰۲ آغاز شده و برای تدوین آن از ظرفیت‌های نخبگان دانشگاهی و بخش خصوصی بهره گرفته می‌شود و این سند با شناسایی آسیب‌ها و تنگنا‌های بخش معدن به صورت کاملا اجرایی و عملی قادر خواهد بود مشکلات این بخش را به حداقل برساند.

مدیرکل برنامه‌ریزی، فناوری و بودجه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در ادامه این سند را کاملا سندی اجرایی دانست که تشریفات اسناد برنامه را ندارد و کاملا مشخص می‌کند که چه اقدامات حیاتی در بخش‌های مختلف نیاز است که اجرا شود.

جدیدی ضمن ابراز امیدواری نسبت به اینکه هر اقدامی از این پس ذیل راهبرد‌های این سند انجام و پایش می‌شود، تصریح کرد: این سند با پشتوانه علمی و کارشناسی که دارد کاملا قابل اجراست و بدون شک پیشرفت بخش معدن در همه بخش‌ها از نتایج تدوین آن خواهد بود.

اخبار مرتبط

رئیس سازمان زمین‌شناسی: طرح تحول تهیه نقشه زمین‌شناس را با قوت و قدرت ادامه خواهیم داد

میلاد جانه

معاون وزیر صمت و رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور خبر داد: شناسایی و کشف ذخایر قابل توجهی از آهن و طلا در استان کردستان

میلاد جانه

وضعیت نامطلوب دسترسی به زمین: فعالیت متقاضیان حوزه اکتشاف و معدنکاری در کمتر از ۸ درصد مساحت کشور امکان‌پذیر است

میلاد جانه

برنامه‌های سازمان زمین‌شناسی ‌در تحقق شعار سال/ رونق اکتشافات معدنی در سایه تزریق اعتبارات

میلاد جانه

به‌منظور توسعه همکاری در پیشبرد اکتشافات ذخایر سنگ‌آهن امضا شد: تفاهم‌نامه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و شرکت معدنی و صنعتی چادرملو

میلاد جانه

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور خبر داد: اولویت سازمان زمین‌شناسی مشارکت بخش خصوصی در اکتشافات معدنی است

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید