سرآمد اخبار
ساعت کاری ادارات
اخبار داغاقتصاد

ساعت کار ادارات از ۱۵ شهریور به حالت عادی بازمی‌گردد

تغییر ساعت کار ادارت و بخش عمومی کشور که از ۱۵ خرداد ماه آغاز شده بود، از نیمه شهریور ماه طبق روال قبل می‌شود.

بر اساس اعلام شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) مصطفی رجبی مشهدی اظهار کرد: امسال برای مدیریت مصرف برق در بخش اداری هدف گذاری کاهش ۱۵۰۰ مگاواتی انجام داده بودیم که ۹۵ درصد از برنامه محقق شد.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه هیأت وزیران مبنی بر تغییر ساعت کاری ادارات که به منظور مدیریت مصرف برق از ۱۵ خرداد اجرایی شده بود، در نیمه شهریور طبق حالت سابق می‌شود.

مدیرعامل توانیر در باره اثربخشی تغییر ساعات کار ادارات ادامه داد: امسال به منظور مدیریت مصرف برق بخش اداری، برنامه ریزی کاهش ۱۵۰۰ مگاواتی انجام شده بود که ۹۵ درصد از این میزان محقق شد.

رجبی مشهدی گفت: مقرر شده بود همه ادارات ۳۰ درصد در ساعات اداری و ۶۰ درصد پس از پایان ساعت کار مصرف برقشان را کاهش دهند.

وی افزود: میزان صرفه جویی از برنامه مدیریت مصرف بخش اداری عمومی ۱۴۲۰ مگاوات بود که با همکاری و مشارکت مؤثر ادارات انجام شد.

منبع: مهر

اخبار مرتبط

مجلس درباره ارز و دارو جلسه برگزار می‌کند

میلاد جانه

نماینده مجلس؛ نرخ‌های مالیاتی افزایش نیافته است

میلاد جانه

قیمت این خودرو ۱۴۰ میلیون تومان ریخت/ خبرهای جدید در راه است؟

میلاد جانه

جزییات یک عرضه اولیه جدید در فرابورس

میلاد جانه

مهلت استفاده از اعتبار مراحل اول و دوم کالابرگ رو به اتمام است

میلاد جانه

طرح جدید دهک‌بندی خانوارها | مراقب تغییرات یارانه‌ای باشید +جزییات

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید