سرآمد اخبار
مسکن
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

رشد ۲۷.۱ درصدی معاملات مسکن در تیر ماه امسال نسبت به سال گذشته

گزارش تحولات بازار مسکن تهران حاکی از افزایش ۲۷.۱ درصدی آپارتمان‌های معامله شده در تیر ماه امسال نسبت به دوره مشابه سال گذشته است.

به گزارش ایبنا؛ در تیر ماه سال ۱۴۰۳، تعداد آپارتمان‌های مسکونی معامله شده در شهر تهران به ۳.۶ هزار واحد مسکونی رسید که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۸.۱ درصد کاهش و ۲۷.۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

همچنین در ماه مورد گزارش، متوسط قیمت خرید و فروش یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی شهر تهران ۸۷۴.۶ میلیون ریال بود که حاکی از افزایش ۱.۸ درصدی نسبت به ماه قبل است.

گفتنی است، بررسی توزیع تعداد واحد‌های مسکونی معامله شده در تیر ماه ۱۴۰۳ در شهر تهران به تفکیک عمر بنا حاکی از آن است که واحد‌های تا ۵ سال ساخت با سهم ۲۶.۶ درصد بیشترین سهم را به خود اختصاص داده‌اند.

گزارش «تحولات معاملات بازار مسکن شهر تهران در تیر ماه سال ۱۴۰۳» که برگرفته از آمار‌های خام سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور است، توسط اداره بررسی‌ها و سیاست‌های اقتصادی بانک مرکزی تهیه و منتشر شده است.

برای دریافت گزارش کامل «تحولات معاملات بازار مسکن شهر تهران در تیر ماه سال 1403» اینجا را کلیک کنید.

اخبار مرتبط

رئیس جمهور: هیچ اهریمنی جرات حمله به ایران را ندارد

میلاد جانه

ثبت بیش از ۲۵۵ هزار قرارداد اجاره در سامانه خودنویس

میلاد جانه

سهمیه جدید شیرخشک اعلام شد/گرانی در راه است؟

میلاد جانه

چهلمین حراج سکه آغاز شد

میلاد جانه

فرشاد مومنی: برنامه هفتم توسعه در حد شوخی است؛ نمی دانیم بخندیم یا بگرییم!

میلاد جانه

افزایش ۵۰ درصدی قیمت لباس مدرسه؛ کمترین نرخ چند تومان است؟

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید