سرآمد اخبار
نرخ بهره
اخبار داغاقتصادبازارها و خدمات مالیبانک و بیمه

افزایش تدریجی نرخ بهره بین بانکی /جدول

براساس آمار بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته دوم شهریور ماه به ۲۳.۷۱ درصد رسید.

به گزارش ایسنا، داده‌های بانک مرکزی از آخرین آمار نرخ سود بین بانکی در پایان هفته دوم شهریور ماه سال جاری، حاکی از افزایش ۰.۰۱ درصدی در چهارشنبه، ۱۴ شریورماه است.

براساس این آمار، نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته اول شهریور ماه (هفته قبل) به ۲۳.۷ درصد رسیده بود که در قیاس با آمار نرخ بهر بین بانکی در هفته قبل از آن (۳۱ مردادماه) که به محدوده ۲۳.۶۹ درصد رسیده بود، ۰.۰۱ درصد افزایش داشته است و بالاترین سطح از نرخ بهره بین بانکی در سال جاری در پایان هفته گذشته ثبت شده است.

گفتنی است؛ نرخ بهره بین بانکی از تاریخ سوم مرداد ماه به ۲۳.۶۸ رسید و در هفته‌های پس از آن و تا امروز یک روند تدریجی صعودی را طی کرده است و به ترتیب در نرخ‌های ۲۳.۵۷ درصد، ۲۳.۵۹ درصد، ۲۳.۶۱ درصد و ۲۳.۶۹ درصد، ۲۳.۷۰ و ۲۳.۷۱ درصد رسیده است.

اخبار مرتبط

تقویت شاخص کل بورس در اولین روز معاملاتی هفته

میلاد جانه

نفت برنت ۸۱ دلار و ۲۳ سنت شد

میلاد جانه

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۹ آبان ۱۴۰۲ /جدول

میلاد جانه

دستمزد کارگران باید هر ۶ماه یکبار بازنگری شود

میلاد جانه

عرضه محدود کالاهای اساسی با نرخ ارز امروز، علیرغم تأمین با نرخ گذشته

میلاد جانه

قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۳/ سکه به ۸۱ میلیون تومان رسید

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید