سرآمد اخبار
بورس
اخبار داغبازاربازارها و خدمات مالیبورس

بورس افت کرد

بازار سرمایه در اولین روز هفته و پس از استعفای رییس سازمان بورس منفی شد؛ به طوری که شاخص کل با کاهش ۷۶۶۴ واحد به رقم دو میلیون و ۱۰۱ هزار واحد رسید.

به گزارش ایسنا، بازار سرمایه در هفدهمین روز از آخرین ماه تابستان برخلاف روزهای کاری گذشته کاهش داشت. این در حالی است که از ۲۴ مرداد روند بورس صعودی بود و طی این مدت با احتساب امروز فقط سه روز منفی شده است.

روز شنبه شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۷۶۶۴ واحد افت کرد و در عدد دو میلیون و ۱۰۱ هزار و ۶۲۹ واحد ایستاد.

شاخص هم‌وزن اما با رشد ۱۹۹۰ واحد به رقم ۶۶۱ هزار و ۶۹۱ واحد رسید.

امروز ۲۳۳ هزار فقره معامله به ارزش ۴۵۹۴ میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

فملی، فولاد و وبملت به ترتیب از نمادهای تاثیرگذار بر شاخص بورس بودند که همگی قرمز شدند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به ذوب، فولاد و فملی اشاره کرد.

روز شنبه شاخص فرابورس ایران برخلاف بورس ۲۴ واحد افزایش داشت و به ۲۱ هزار و ۲۶۰ واحد رسید.

تعداد معاملات امروز فرابورس ۱۱۹ هزار فقره و ارزش آن ۶۲۰۴ میلیارد تومان بود.

سامان، حسینا و شاوان اثر مثبت بر شاخص فرابورس ایجاد کردند. خاور، خنور و شفام هم از نمادهای پرتراکنش بودند.

اخبار مرتبط

نقشه جدید برای بازار، بالا رفتن قیمت ارز است/ موج تازه گرانی‌‌ها…

میلاد جانه

بهای نفت جهانی افزایش یافت| نفت برنت ۶۴ دلار و ۷۶ سنت

میلاد جانه

بودجه نجومی واردات بنزین / بیشترین مصرف را خودروهای داخلی دارند

میلاد جانه

وزیر اقتصاد اعلام کرد: خروج ۱۲۳ شرکت دولتی از زیان‌دهی

میلاد جانه

قیمت نفت افزایش یافت| نفت برنت ۷۳ دلار و ۲۶ سنت

میلاد جانه

آغاز اجرای بخش اقتصادی سند ۲۵ ساله ایران و چین/ به رکوردهای تاریخی تجارت می‌رسیم

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید