سرآمد اخبار
بورس
اخبار داغبازاربازارها و خدمات مالیبورس

بورس افت کرد

بازار سرمایه در اولین روز هفته و پس از استعفای رییس سازمان بورس منفی شد؛ به طوری که شاخص کل با کاهش ۷۶۶۴ واحد به رقم دو میلیون و ۱۰۱ هزار واحد رسید.

به گزارش ایسنا، بازار سرمایه در هفدهمین روز از آخرین ماه تابستان برخلاف روزهای کاری گذشته کاهش داشت. این در حالی است که از ۲۴ مرداد روند بورس صعودی بود و طی این مدت با احتساب امروز فقط سه روز منفی شده است.

روز شنبه شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۷۶۶۴ واحد افت کرد و در عدد دو میلیون و ۱۰۱ هزار و ۶۲۹ واحد ایستاد.

شاخص هم‌وزن اما با رشد ۱۹۹۰ واحد به رقم ۶۶۱ هزار و ۶۹۱ واحد رسید.

امروز ۲۳۳ هزار فقره معامله به ارزش ۴۵۹۴ میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

فملی، فولاد و وبملت به ترتیب از نمادهای تاثیرگذار بر شاخص بورس بودند که همگی قرمز شدند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به ذوب، فولاد و فملی اشاره کرد.

روز شنبه شاخص فرابورس ایران برخلاف بورس ۲۴ واحد افزایش داشت و به ۲۱ هزار و ۲۶۰ واحد رسید.

تعداد معاملات امروز فرابورس ۱۱۹ هزار فقره و ارزش آن ۶۲۰۴ میلیارد تومان بود.

سامان، حسینا و شاوان اثر مثبت بر شاخص فرابورس ایجاد کردند. خاور، خنور و شفام هم از نمادهای پرتراکنش بودند.

اخبار مرتبط

خیز بیت کوین در مسیر فتح قله ۱۰۰ هزار دلاری

میلاد جانه

وضعیت بازار خودرو پنجشنبه ۲ شهریورماه /ریزش قیمت تارا و سمند رکورد زد

میلاد جانه

شرایط دریافت وام ۳۰۰ میلیونی برای زوج های جوان

میلاد جانه

مبادلات تجاری ایران و آستراخان روسیه ۱۵ درصد افزایش یافت

میلاد جانه

عملیات اجرایی ۲۰۰ هزار مسکن در ۲۴ نقطه تهران آغاز شد

میلاد جانه

قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۲ مردادماه ۱۴۰۳ /جدول

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید