سرآمد اخبار
وزیر راه و شهرسازی
همه اخبار

وزیر راه و شهرسازی: اجازه تغییر کاربری مدارس را نمی‌دهیم

وزیر راه و شهرسازی بر اولویت توسعه مدارس در شهرهای جدید تاکید کرد و گفت: باید از مدارس موجود در شهرها در برابر درخواست تغییر کاربری آن‌ها مراقبت کنیم.

به گزارش ایسنا، فرزانه صادق – وزیر راه و شهرسازی – صبح امروز( اول مهرماه) با حضور در مدرسه دخترانه حاج حسین مکتبی و اولاده در منطقه ۱۶ تهران، زنگ شروع سال تحصیلی جدید را نواخت و با دانش‌آموزان در کلاس درس حاضر شد و نسبت به شور و شعف موجود میان دانش‌آموزان ابراز خرسندی کرد.

وی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از برنامه‌های مهم وزارت راه و شهرسازی، به‌ویژه در شرکت عمران شهرهای جدید، توسعه سرانه‌های خدماتی است و مدارس در اولویت برنامه‌های این شرکت قرار دارد.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در شهرهای دیگر نیز باید در برابر درخواست تغییر کاربری از مدارس مراقبت کنیم.

اخبار مرتبط

کسبه تا سقف ۱۸ میلیارد تومان فروش، از ارائه اظهارنامه مالیاتی معاف شدند

میلاد جانه

قیمت خودرو در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ /جدول

میلاد جانه

زمان پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری‌ اعلام شد

میلاد جانه

تعارض منافع دولت و بخش خصوصی زیاد شده است

میلاد جانه

افت شاخص‌های بورس در آخرین روز پاییز

میلاد جانه

پزشکیان: از حکومتی دفاع می‌کنند که هیچ چارچوب انسانی را رعایت نمی‌کند

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید