سرآمد اخبار
وزیر راه و شهرسازی
همه اخبار

وزیر راه و شهرسازی: اجازه تغییر کاربری مدارس را نمی‌دهیم

وزیر راه و شهرسازی بر اولویت توسعه مدارس در شهرهای جدید تاکید کرد و گفت: باید از مدارس موجود در شهرها در برابر درخواست تغییر کاربری آن‌ها مراقبت کنیم.

به گزارش ایسنا، فرزانه صادق – وزیر راه و شهرسازی – صبح امروز( اول مهرماه) با حضور در مدرسه دخترانه حاج حسین مکتبی و اولاده در منطقه ۱۶ تهران، زنگ شروع سال تحصیلی جدید را نواخت و با دانش‌آموزان در کلاس درس حاضر شد و نسبت به شور و شعف موجود میان دانش‌آموزان ابراز خرسندی کرد.

وی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از برنامه‌های مهم وزارت راه و شهرسازی، به‌ویژه در شرکت عمران شهرهای جدید، توسعه سرانه‌های خدماتی است و مدارس در اولویت برنامه‌های این شرکت قرار دارد.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در شهرهای دیگر نیز باید در برابر درخواست تغییر کاربری از مدارس مراقبت کنیم.

اخبار مرتبط

احتمال نوسان زمانی در شاخص کل بورس

میلاد جانه

سبحانیان اعلام کرد؛ مصوبات مالیاتی در راستای حمایت از اصناف و مشاغل

میلاد جانه

آخرین قیمت دلار، یورو و درهم در بازار ارز توافقی

میلاد جانه

پور ابراهیمی: حدود ۵۰ میلیارد دلار ارز خانگی در کشور داریم

میلاد جانه

قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۱ شهریورماه ۱۴۰۳/ تکان شدید قیمت‌ها در بازار طلا و سکه

میلاد جانه

بازار مسکن امسال به کدام سو می رود؟ | نگاه مسکن به بازارهای موازی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید