سرآمد اخبار
چرم مصنوعی
اخبار داغاقتصادبازارها و خدمات مالیصنعت و معدن

داخلی‌سازی ۸۰ درصدی چرم مصنوعی در کشور

رئیس اتحادیه صنف سراجان تهران گفت: ۲۰ درصد چرم مصنوعی مورد استفاده کشور برای تولیدات کیف‌های اداری و زنانه از طریق واردات و ۸۰ درصد مابقی مربوط به تولیدات داخل است.

محمود موسوی رئیس اتحادیه صنف سراجان تهران در برنامه رادیو اقتصاد گفت: خوشبختانه تمامی تولیدات داخلی ما امروز از نظر کیفیت دارای درجه خوبی هستند به طوری که این محصولات توان صادراتی خوبی دارند. همچنین تولید چرم مصنوعی در داخل از نظر میزان قیمت وضعیت مناسب‌تری نسبت به رقبا دارد.

او ادامه داد:در حال حاضر ۲۰ درصد چرم مصنوعی مورد استفاده کشور برای تولیدات کیف‌های اداری و زنانه از طریق واردات و ۸۰ درصد مابقی مربوط به تولیدات داخل است.

موسوی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر تک نرخی شدن ارز اضافه کرد: این موضوع یک اقدام مطلوب است چرا که به صنف ما نیز کمک خواهد کرد و صنف ما با این موضوع موافق است.

رئیس اتحادیه صنف سراجان تهران در پایان در خصوص ورود اتباع به حرفه و صنف چرم کشور افزود: متاسفانه امروز اتباع غیر مجاز بخش عمده‌ای از مشاغل مربوط به صف سراجان از قبیل تولید، بنکداری، عمده فروشی و حتی عرضه و پخش مواد اولیه را به خود اختصاص داده اند که امیدواریم دولت به این موضوع ورود کند.

اخبار مرتبط

درآمد نفتی ایران در ۹ ماهه ۲۰۲۳ به ۳۴ میلیارد دلار رسید

میلاد جانه

رئیس کل بانک مرکزی: پرداخت یارانه تسهیلات ضرورت دارد

میلاد جانه

آغاز مرحله آخر طرح کالا برگ / حساب یارانه بگیران فردا شارژ می شود

میلاد جانه

شرایط جدید ثبت نام ۵ خودروی سایپا در سامانه یکپارچه

میلاد جانه

مومنی: برای روحیه‌دهی، واقعیتها را پنهان نکنید / آنچه درباره حمایت از تولید می‌گویند، توخالی است

میلاد جانه

از ابتدای مهرماه، چک‌های قدیمی فقط در بانک خودشان پذیرفته می‌شوند

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید