سرآمد اخبار
سکه
اخبار داغارز و طلااقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

برای واریز وجه شرکت در حراج سکه مرکز مبادله تا ساعت ۲۳ امشب فرصت وجود دارد

بالسینی گفت: زمان واریز وجه برای شرکت در حراج سکه مرکز مبادله از ساعت ۱۲ روز گذشته شنبه ۷ مهرماه آغاز شده و در ساعت ۲۳ امروز پایان می‌یابد.

اصغر بالسینی سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: نوزدهمین جلسه حراج سکه طلا مرکز مبادله فردا دوشنبه ۹ مهرماه برگزار می‌شود و دارایی موضوع حراج، تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ بانک مرکزی و بدون بسته بندی است.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: زمان واریز وجه از ساعت ۱۲ روز گذشته شنبه ۷ مهرماه آغاز و در ساعت ۲۳ روز یکشنبه ۸ مهرماه پایان پیدا می‌کند. پس از اتمام این دوره زمانی، امکان پرداخت وجه و در نتیجه شرکت در حراج وجود ندارد.

او گفت: با برگزاری حراج سکه مرکز مبادله از طریق سامانه حراج سکه این امکان فراهم شده که متقاضیان سکه از سراسر کشور بصورت مستقیم در حراج شرکت کرده و امکان خرید سکه‌های عرضه شده را داشته باشند.

اخبار مرتبط

افزایش عرضه‌ها در بورس در اولین روز معاملاتی هفته /شاخص کل ۱۳ هزار واحد ریخت

میلاد جانه

حمایت بانکها و هلدینگ‌ها از بورس آغاز شد

میلاد جانه

۱۶ میلیارد دلاری ارزآوری پتروشیمی ایران در شرایط تحریم

میلاد جانه

قیمت گوشت قرمز امروز ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ اعلام شد +جدول

میلاد جانه

۴ نشانه بهبود اقتصاد | رونمایی بانک مرکزی از رشد ۶.۲درصدی اقتصاد ایران

میلاد جانه

ثبت‌نام بسته اینترنت رایگان تمدید شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید