سرآمد اخبار
صادرات قزل‌آلا
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

صادرات قزل‌آلا به ۵ هزار تن رسید

مدیرعامل اتحادیه ماهیان سردآبی گفت: براساس آمار حدود ۵ هزار تن قزل‌آلا به بازار‌های هدف صادر شده است.

آرش نبی زاده در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، از رکود حاکم بر بازار خبر داد و گفت: قیمت کنونی هرکیلو قزل آلا سرمزرعه ۱۵۵ هزارتومان و عمده فروشی تهران ۱۶۵ تا ۱۷۰ هزارتومان است.

به گفته او، با توجه به شرایط فعلی تقاضا پیش‌بینی می‌شود که نوسان خاصی در بازار رخ ندهد.

نبی زاده ادامه داد: براساس آمار امسال ۳۵ میلیون قطعه تخم چشم زده به سبب دخالت دولت در بحث ارز کاهش یافته است که پیش‌بینی می‌شود این موضوع اثرش را بر بازار شب عید صادرات می گذارد، هرچند امیدواریم کاهش واردات تخم چشم زده از طریق تولید داخل جبران شود‌ چراکه تکثیر تخم چشم زده داخل از شهریور و مهر آغاز می شود.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی با بیان اینکه سال گذشته ۱۲۵ هزارتن قزل آلا در کشور تولید شد، افزود: برآوردها حاکی از آن است که امسال تولید قزل آلا به ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزارتن برسد.

او درباره آخرین وضعیت صادرات قزل آلا گفت: براساس آمار در ۴ ماهه امسال حدود ۵ هزارتن قزل آلا صادر شده است و پیش‌بینی می‌شود که تا پایان سال حداکثر صادرات به ۱۰ هزارتن برسد، درحالیکه سال گذشته ۱۲ هزارتن بوده است‌.

نبی زاده با بیان اینکه واردات تیلاپیا در فصل تابستان منتفی شد، گفت: بنابر پیگیری های متعدد و گلایه مندی تولیدکنندگان، واردات تیلاپیا در تابستان انجام نشد، اما برآورد می شود که دولت برای تنظیم بازار شب عید اقدام به واردات کند.

اخبار مرتبط

حدود تراکنش‌های بانکی مشخص شد

میلاد جانه

روزشماری برای آغاز معاملات گواهی سپرده شمش نقره

میلاد جانه

قالیباف: ارائه کالابرگ الکترونیک به مردم در اولویت کاری دولت قرار گیرد

میلاد جانه

چین، بزرگترین صادرکننده خودرو در دنیا شد

میلاد جانه

خاندوزی دلایل منفی شدن تراز تجاری کشور را تشریح کرد

میلاد جانه

چرا مرغ گران شد؟ | ۳ عاملی که قیمت هر کیلو مرغ را به ۱۰۰هزار تومان رساند

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید