سرآمد اخبار
بورس
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

دامنه نوسان بورس و فرابورس در معاملات امروز تغییر نمی‌کند

دامنه نوسان همه نمادهای سهام، حق تقدم سهام و صندوق‌های سهامی و مختلط قابل معامله در بازارهای بورس و فرابورس امروز در محدوده مثبت و منفی یک درصد حفظ خواهد شد.

به گزارش بازار، مدیر روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان بورس و اوراق بهادار، با اشاره به جلسه برگزارشده در سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان این خبر گفت: پیرو جلسات شب گذشته، از سپیده‌دم امروز نیز جلسه مشترک هیئت‌مدیره، مدیران و کارشناسان سازمان بورس و اوراق بهادار با هدف تحلیل شرایط بازار و اتخاذ تصمیم‌های حمایتی لازم برگزار شد.

امیر لعلی افزود: در این جلسه ضمن تحلیل اوضاع، شرایط، گزینه‌ها، گزارش‌ها و همچنین دیدگاه‌های اخذشده از فعالان، مدیران و کارشناسان بازار از جمله دیدگاه‌ها و گفت‌وگوهای مختلف حقیقی و مجازی، بر لزوم مدیریت ریسک‌های بازار و در عین حال نقدشوندگی تأکید شد.

وی بررسی تجربه بورس‌های کشورهای دیگر در مواجهه با ریسک‌های مشابه را از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این جلسه عنوان کرد و گفت: صیانت از حقوق همه ذی‌نفعان بازار مورد تأکید همه اعضای حاضر در جلسه بود

اخبار مرتبط

پایان بورس امروز 8 فروردین 1402 /شاخص کل‌هم‌ وزن بر فراز کانال 600 هزار واحدی

میلاد جانه

ریزش ۵۶ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز معاملاتی هفته

میلاد جانه

ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت سمند، پژو، دنا، تیبا و کوییک

میلاد جانه

محدودیتی در عرضه محصولات لبنی مشمول قیمت گذاری وجود ندارد

میلاد جانه

حسین راغفر؛ دولت منابع خود را به خصولتی‌ها می‌دهد، مالیات را از کسبه و تولیدکننده می‌گیرد، تورم را مردم احساس می‌کنند

میلاد جانه

فرصت ۶ روزه واریز وجه برای مادران متقاضی ۲ محصول سایپا

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید