سرآمد اخبار
علی ربیعی
اجتماعیاخبار داغاقتصادسیاست

علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور شد

رئیس جمهور طی حکمی، علی ربیعی را به عنوان «دستیار اجتماعی رئیس جمهور» منصوب کرد و از او خواست که انعکاس دهنده صداهای متکثر جامعه و به ویژه‌ صدای بی صدایان به شخص رئیس جمهور و ارکان دولت باشد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، متن حکم مسعود پزشکیان برای علی ربیعی در ادامه آمده است:

با عنایت به مراتب شایستگی، سوابق اجرایی و تجارب ارزشمند جنابعالی در عرصه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی و ارتباطات اجتماعی، به موجب این حکم به سمت «دستیار اجتماعی رئیس جمهور» منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، برنامه هفتم پیشرفت و رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم، ضمن تعامل موثر و سازنده با انجمن‌های علمی، حرفه‌ای و مدنی کشور و استفاده بهینه از نظرات صاحب‌نظران و اندیشمندان این حوزه و همچنین ظرفیت دستگاه‌های اجرایی نسبت به گسترش و تعمیق روابط اجتماعی رئیس جمهور با هدف تقویت و حفظ وفاق ملی و سرمایه اجتماعی دولت اقدام و انعکاس‌دهنده صداهای متکثر جامعه و به ویژه صدای بی صدایان به اینجانب و ارکان دولت باشید.

تفصیل ماموریت‌ها و انتظارات از جنابعالی به پیوست این حکم ابلاغ می‌شود.

توفیقات روزافزون آن جناب را در انجام شایسته وظایف محوله از درگاه خداوند خواستارم.»

اخبار مرتبط

نظر رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره کالابرگ و یارانه نقدی

میلاد جانه

کدام دولت «رکورددار تورم» بوده است؟ / نگاهی به کارنامه اقتصادی روسای جمهور

میلاد جانه

افراد از مصرف گوشت نیم‌پخته و جگر خام پرهیز کنند

میلاد جانه

واردات لوازم خانگی، یک گام تا تحقق | کدام لوازم خانگی باید وارد شوند؟

میلاد جانه

حمام خون در بازار رمزارزها / آخرین وضعیت بازار

میلاد جانه

سرانه مصرف برنج در کشور ۳۵ کیلوگرم است

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید