سرآمد اخبار
خودروی فرسوده
اخبار داغاقتصاداقتصاد کلانبازاربازارها و خدمات مالی

اسقاط بیش از ۱۶۰ هزار خودرو در سال جاری

رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور گفت: در سال جاری ۱۶۸ هزار خودروی غیرتاکسی اسقاط شده است.

مهران سالاریه، رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور گفت: به طور کلی نوسازی‌ تاکسی‌های فرسوده از سال ۱۴۰۲ و اواخر خردادماه سال گذشته استارت مجدد خورد و تا پایان سال عملکرد قابل توجهی داشتیم و ۸۰۹۸ دستگاه خودرو در ناوگان حمل و نقل عمومی سال قبل نوسازی شدند که از این تعداد بالغ بر ۹۰ درصد تاکسی‌های شهری و ۷۱۲ دستگاه نیز مربوط به تاکسی‌های برون‌شهری بوده است.

در راستای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و به ویژه تاکسی‌ها ۶۳ میلیون لیتر بنابر بررسی کارشناسان در مصرف سوخت صرفه‌جویی صورت گرفت و ۶۲ میلیون دلار برای کشور این نوسازی‌ها آورده داشته است.

رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده اضافه کرد: ۲۲۰۶ دستگاه حمل و نقل عمومی تاکنون نوسازی شده که قابل قبول نبوده و توقع بیشتری در این زمینه برای نوسازی ناوگان حمل و نقل وجود دارد.

همچنین خودروهای غیرتاکسی ۱۶۸ هزار دستگاه از ابتدای سال تاکنون اسقاط شده‌اند، باید در این حوزه اقدامات بیشتری صورت گیرد و آسیب‌شناسی کنیم که چرا در این مدت نسبت به سال گذشته با کاهش نوسازی در این حوزه روبه‌رو بوده‌ایم.

رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور همچنین به تخصیص منابع صندوقی که برای نوسازی ناوگان حمل و نقل در نظر گرفته شده، اشاره کرد و گفت: برای نوسازی ناوگان (از محل عوارض خودروهای تولید شده برای نوسازی ناوگان حمل و نقل باید خودروسازان به حساب صندوق ۱.۵ درصد پرداخت کنند که تاکنون بالغ بر هشت تا ۱۰ همت جمع‌آوری شده و منابعی از این صندوق تخصیص داده شده است.

اخبار مرتبط

ظرفیت ناوگان هوایی کشور تا پایان سال افزایش می‌یابد

میلاد جانه

وزیر اقتصاد اعلام کرد: ۶.۵ میلیون نفر از خط فقر خارج شدند

میلاد جانه

دمای هوای تهران به ۳۶ درجه می‌رسد| هشدار نارنجی برای اردبیل و آذربایجان‌ها

میلاد جانه

رشد ۵۰ درصدی قیمت برنج خارجی در بازار

میلاد جانه

شاخص کل ۵ هزار واحد ریخت

میلاد جانه

کاهش قیمت تخم مرغ در بازار؛ یک شانه ۳۰ عددی چند شد؟

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید