سرآمد اخبار
صادرات دارو
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

گمرک ایران: صادرات دارو ۱۹ درصد افزایش یافت

گمرک ایران با ارایه آماری از صادرات شرکت‌های دارویی اعلام کرد: در نیمه نخست امسال ۴۹ هزار و ۴۰۰ تن انواع دارو به ارزش ۱۰۴ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار صادر شد.

به گزارش بازار، گمرک ایران عملکرد ۳۴۵ شرکت‌ دارویی در حوزه تجارت خارجی شامل واردات و صادرات در نیمه اول سال جاری را منتشر کرده است که شامل تولید دارو، مکمل‌ها، مواد اولیه دارو و واردکنندگان دارو بوده است.

بنابراین گزارش، شرکت‌های دارویی در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ در مجموع ۵۴ هزار و ۸۰۰ تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار انواع دارو به کشور وارد کرده‌اند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به لحاظ وزن ۳.۷۶ درصد کاهش و از نظر ارزش ۴.۵ درصد افزایش داشته است.

این گزارش در خصوص صادرات شرکت‌های دارویی نیز نشان می دهد در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۳ هم واردات این شرکت‌ها از کل واردات کشور در مجموع حدود ۳۰صدم درصد از وزن و ۳.۴۱ درصد از ارزش بوده است.

سهم صادرات این شرکت‌های دارویی از کل صادرات کشور در حدود هفت صدم درصد از وزن و ۴۱ صدم درصد از ارزش بوده است.

اخبار مرتبط

پیش بینی قیمت طلا در روزهای آینده| شمش بهتر است یا طلای ساخته شده؟

میلاد جانه

چرا مرغ گران شد؟ | ۳ عاملی که قیمت هر کیلو مرغ را به ۱۰۰هزار تومان رساند

میلاد جانه

آخرین وضعیت بازار گوشت قرمز | قیمت هر کیلو لاشه گوسفندی و گوساله چند شد؟

میلاد جانه

ماهی شب عید چند؟ | قیمت ماهی در این بازار ارزان تر از همه جاست

میلاد جانه

هدف‌گذاری تهران برای تجارت ۳ میلیارد دلاری با ایروان

میلاد جانه

رشد ۱۸ درصدی ارزش دارایی سرمایه‌گذاران خارجی در بورس /اینفوگرافیک

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید