سرآمد اخبار
بورس
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

بورس سبز شد | رشد ۲ هزار و ۴۵۳ واحدی شاخص کل

شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد ۲ هزار واحدی مواجه شد.

به گزارش تسنیم، در جریان دادوستدهای امروز دوشنبه بازار سرمایه، بیش از ۵ میلیارد و ۹۱میلیون سهم و حق تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۳ هزار و ۷۰۲میلیارد تومان در بیش از ۱۶۹ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۲ هزار و ۴۵۳ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۹۹هزار و ۸۳۶واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی فملی، فارس و نوری شد و در مقابل نمادهای معاملاتی شپنا، شبندر و شتران با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۲ میلیارد و ۲۰۳ میلیون ورقه به‌ارزش ۲۰ هزار و ۹۶میلیارد تومان در ۸۶ هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۶ واحد افت کرد و در ارتفاع ۲۱ هزار و ۹۸۵ واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای مارون، فزر و شاوان شد و در مقابل نمادهای معاملاتی حسینا، آریا و انتخاب بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

اخبار مرتبط

صادق: ایمنی راه‌های خوزستان از اولویت‌های وزارت راه است

میلاد جانه

ماجرای سرکوب نرخ ارز در دولت یازدهم چه بود؟ | افزایش ۳۵۰ دلاری نرخ طلا در جهان

میلاد جانه

قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۶ دی‌ماه ۱۴۰۳/ قیمت طلا و سکه دوباره تکان خورد

میلاد جانه

قیمت سکه و طلا صعودی شد | جدول جدیدترین قیمت طلا و انواع سکه

میلاد جانه

سود سهام عدالت بیش از ۴۴ میلیون مشمول، واریز شد

میلاد جانه

سایه خشکسالی بر کشور / وضع آب وخیم شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید