سرآمد اخبار
بورس
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

بورس سبز شد | رشد ۲ هزار و ۴۵۳ واحدی شاخص کل

شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد ۲ هزار واحدی مواجه شد.

به گزارش تسنیم، در جریان دادوستدهای امروز دوشنبه بازار سرمایه، بیش از ۵ میلیارد و ۹۱میلیون سهم و حق تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۳ هزار و ۷۰۲میلیارد تومان در بیش از ۱۶۹ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۲ هزار و ۴۵۳ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۹۹هزار و ۸۳۶واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی فملی، فارس و نوری شد و در مقابل نمادهای معاملاتی شپنا، شبندر و شتران با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۲ میلیارد و ۲۰۳ میلیون ورقه به‌ارزش ۲۰ هزار و ۹۶میلیارد تومان در ۸۶ هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۶ واحد افت کرد و در ارتفاع ۲۱ هزار و ۹۸۵ واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای مارون، فزر و شاوان شد و در مقابل نمادهای معاملاتی حسینا، آریا و انتخاب بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

اخبار مرتبط

تولید تخم مرغ ۵ درصد افزایش می‌یابد

میلاد جانه

وزیر راه و شهرسازی: اشتغالزایی برای بومیان چابهار اولویت مهم در وزارت راه و شهرسازی است

میلاد جانه

زمان آخرین مرحله واریز وجه نوبت دوم فروش یکپارچه خودروها اعلام شد

میلاد جانه

خرید تضمینی گندم به ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن رسید

میلاد جانه

این روزهای بورس، هر روز بدتر از دیروز

میلاد جانه

قیمت خودرو امروز 10 اردیبهشت 1404/ یک محصول 70 میلیون تومان ارزان شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید