سرآمد اخبار
تاجگردون
اخبار داغارز و طلااقتصادتولید و بازرگانیسیاست

تعارض منافع دولت و بخش خصوصی زیاد شده است

رییس کمیسیون بودجه مجلس گفت: تعارض منافع و دیدگاه‌های دولت و بخش خصوصی خیلی زیاد شده و امروز مسایلی را مطرح می‌کنیم که خودمان آنها را ایجاد کردیم و گویا داریم سر هم کلاه می‌گذاریم بنابراین بهتر است دنبال مقصر نکردیم.

به گزارش ایلنا، غلامرضا تاجگردون، رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس صبح امروز در جمع اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت: در بودجه نمی‌توانیم همه‌ چیز را درست کنیم این واقعیتی است که باید بپذیریم.

وی افزود: تعارض منافع و دیدگاه‌های دولت و بخش خصوصی خیلی زیاد شده و امروز مسایلی را مطرح می‌کنیم که خودمان آنها را ایجاد کردیم و گویا داریم سر هم کلاه می‌گذاریم بنابراین بهتر است دنبال مقصر نکردیم.

تاجگردون تصریح کرد: فکر می کنم مهم ترین چالش ما مسأله ارز و نوع تخصیص آن است.

رییس کمیسیون بودجه اظهار کرد: تصمیم‌گیری در مورد ارز خیلی سخت است زیرا بین عموم مردم و تولیدکنندگان و صادرکنندگان تعارض منافع در مورد قیمت‌گذاری ارز وجود دارد.

وی تصریح کرد: کمیسیون بودجه با درخواست‌های تولیدکنندگان و صادرکنندگان و اقتصاد ایران آشناست و مطلع است که تعهدات ارزی معضل جدی برای صادرکنندگان است.

تاجگردون خاطرنشان کرد: خوشبختانه تیم اقتصادی دولت نیز همراه بخش خصوصی است و امیدواریم بتوانیم به خواسته‌های بخش خصوصی جامه عمل بپوشانیم.

اخبار مرتبط

رشد ۱۲ درصدی تولید لوازم خانگی در ۱۰ ماه نخست امسال

میلاد جانه

آخرین تحولات طلا و سکه در بازار؛ طلای ۱۸ عیار چند شد؟ | جدول قیمت ها

میلاد جانه

کنسرو ماهی با نرخ ۸۷ هزار و ۵۰۰ تومان در بازار عرضه می‌شود

میلاد جانه

کاهش تولید و واردات؛ عوامل کاهش عرضه و افزایش قیمت گوشت و مرغ

میلاد جانه

کمبودی در عرضه اقلام اساسی نداریم

میلاد جانه

یک کارشناس اقتصادی: با نپیوستن به FATF اقشار ضعیف آسیب می‌بینند

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید