سرآمد اخبار
بودجه
اخبار داغاقتصاداقتصاد کلانبازارها و خدمات مالی

علی نیکزاد: ۸۵ درصد بودجه برای امور جاری کشور هزینه می‌شود

نایب رئیس مجلس گفت: ۸۵ درصد بودجه کشور برای امور جاری کشور هزینه می‌شود و باید برای کشور، تصمیم‌های منطقی و تحول گرایانه بگیریم.

به گزارش بازار، علی نیکزاد در نشست علنی امروز مجلس اظهار داشت: بودجه عمرانی کشور هر روز لاغرتر و نحیف‌تر می‌شود و امسال این بودجه در مقایسه با پارسال رشدی نداشته است.

نایب رئیس مجلس گفت: وفاق مقدمه برداشتن گام‌های بزرگ و تصمیم گیری‌های کلان برای بهبود شرایط اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است و تا زمانی که وفاق و همدلی میان مسئولان کشور نباشد حل مشکلات، سخت و حتی ناممکن است. اگر نتیجه این وفاق، در سفره مردم، در رفاه و آسایش مردم و در حل مشکلات مردم دیده نشود، به نتیجه مطلوب نرسیده‌ایم.

وی افزود: اگر روابطِ همه مسئولان و گروه‌های سیاسی در بهترین شرایط قرار داشته باشد، اما تصمیم‌های کلان برای رفع ناترازی انرژی، افزایش ارزش پول ملی، افزایش سرمایه‌گذاری خارجی، تسهیل شرایط کسب و کار، توسعه صنعتی، استقرار آمایش سرزمینی، ساخت مسکن، رفع دیوان‌سالاری اداری، حرکت به سمت عدالت در توزیع امکانات دولتی، مبارزه با فقر و فساد و تبعیض گرفته نشود، به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید.

نیکزاد گفت: کشور دچار خلاء قانونی در موضوعات مهم و حیاتی نیست. باید بیش از قانون‌گذاری، روی اجرای قوانین نظارت کرد.

اخبار مرتبط

افزایش تولید روزانه بنزین در کشور

میلاد جانه

پایان بورس امروز ۳ تیر ۱۴۰۳ / عقب‌نشینی سهم‌های کوچک

میلاد جانه

پایان معاملات بورس امروز ۲۶ دی ماه/ افت ۴۳۰ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

صنعت کفش ایران رتبه ۹ از نظر تولید در جهان را داراست

میلاد جانه

رئیس اتاق بازرگانی ایران: اجازه نمی‌دهیم اتاق ایران به پناهگاه سیاسیون تبدیل شود

میلاد جانه

زمان پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری‌ اعلام شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید