سرآمد اخبار
اخبار شرکت هااقتصاد

معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور خبر داد: احتمال وجود رگه‌های جدید از ذخایر طلا و مس در ایران مرکزی

معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور از احتمال وجود ذخایر جدید از طلا و مس در ایران مرکزی پس از انجام طرح‌های تحولی این سازمان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، احمد قرایی در حاشیه بازدید از پهنه قم-مرکزی(چهارمین پهنه‌ که در طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشافات ذخایر معدنی کشور مورد بررسی قرار گرفته است) تاکید کرد: بخشی از استان‌های مرکزی، قم، قزوین و اصفهان در پهنه مطالعاتی قم، مرکزی قرار گرفته و کارشناسان سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی در جدیدترین پایش‌های خود به ردپایی از ذخایر مس، طلا، آهن، منگنز و سرب و روی و کانی‌های غیرفلزی چون باریت دست پیدا کرده‌اند.

قرایی در ادامه و در حین بازدید از فعالیت‌های صورت گرفته در سه برگه رزک، چسکین و اشتهارد گفت: در پهنه قم-مرکزی که 18 هزار کیلومترمربع وسعت دارد، 28 برگه زمین‌شناسی، ژئوشیمی و زمین‌شناسی اقتصادی در مقیاس یک پنجاه هزارم بررسی می‌شود.

به گفته معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور پروژه بررسی زمین‌شناسی در این پهنه به اتمام رسیده و اکنون مطالعات ژئوشیمیایی و زمین‌شناسی اقتصادی آن به ۸۵ و ۷۰ درصد پایانی خود نزدیک شده است.

اجرای طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی در بخش علوم زمین و معدن کشور از سال 1400 آغاز شد. هدف از اجرای این طرح، توسعه مناطق کم‌برخوردار در راستای رونق بخش معدن، تولید اشتغال مولد با نگرش ویژه بر نیروی انسانی بومی، آمایش سرزمین در قالب کشف ذخایر جدید معدنی، افزایش بازدهی و کاهش مؤثر زمان تبدیل کانسار به معدن و تربیت نیروی انسانی متخصص بخش معدن (زمین‌شناسی و اکتشاف) از جمله اهداف مدنظر در مناطق هدف پروژه تحول است.

اخبار مرتبط

ثبت رکوردهای جدید در فولاد هرمزگان

میلاد جانه

فصل جدید در راهبری بانک آینده

میلاد جانه

مدیرعامل بانک رفاه کارگران در همایش جهادگران اقتصادی پیشنهاد داد: شورای عالی امنیت سرمایه گذاری تاسیس شود

میلاد جانه

اعضای جدید هیات مدیره بانک آینده معرفی شدند

میلاد جانه

رشد بیش از 1300 درصدی کارمزد خدمات ارزی بانک آینده از محل ثبت سفارش مشتریان

میلاد جانه

با همکاری سازمان زمین­‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور صورت گرفت: انتخاب سومین میراث زمین‌‏شناختی ایران در دومین دوره گزینش ۱۰۰ سایت برتر جهانی اتحادیه بین‌المللی علوم زمین (IUGS) در بوسان کره‌جنوبی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید