سرآمد اخبار
همتی
اخبار داغاقتصاداقتصاد کلانبازاربازارها و خدمات مالی

وزیر اقتصاد: تعرفه معقول واردات آیفون ۳۰ درصد است

وزیر اقتصاد گفت: بیمه مبتنی بر دارایی‌ها و مبتنی بر سهام خوب است و ان‌شاءالله بازار سرمایه را متعادل می‌کنیم و بعد در این خصوص بیشتر صحبت می‌کنیم.

عبدالناصر همتی در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص بیمه سهام گفت: بیمه مبتنی بر دارایی‌ها و مبتنی بر سهام خوب است انشاالله بازار سرمایه را پایدار و متعادل می‌کنیم و بعد می‌توانیم در این خصوص بیشتر صحبت کنیم.

او در ادامه گفت: باید جلوی فساد گرفته شود و نباید در صنعت بیمه نیز فساد وجود داشته باشد؛ ممکن است مواردی وجود داشته باشد که دوستان قول پیگیری دادند و شرکت مختلف تعطیل شدنش منوط به عدم رعایت نکردن ضوابط بیمه مرکزی است.

او در ادامه در خصوص اصلاح تعرفه آیفون اظهار کرد: تعرفه ۹۶ درصدی واردات آیفون مصوبه ما نبود و حتماً اصلاح می‌شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص تعرفه آیفون ادامه داد: تعرفه معقول حدود ۳۰ درصد است و بیشتر از آن معنا ندارد.

همتی در پایان در خصوص راه‌های تامین ارز برای واردات آیفون اظهار کرد: با همان ارزی که گوشی‌های سامسونگ و سایر برند‌ها وارد می‌شوند، آیفون هم وارد می‌شود.

اخبار مرتبط

دولت چهاردهم سیاست ضد تورمی را دنبال کند

میلاد جانه

فرشاد مومنی: امتیازهایی که به خودروسازان چین می‌دهیم نسبت ناچیزی با یک کشور مستقل دارد / چرا بر گزارش کاهش فقر در 1401 مهر محرمانه زدند!؟ خالص فرصت‌های شغلی ایجاد شده مولد در ۱۵ سال گذشته زیر صفر است

میلاد جانه

افزایش ۱۲ هزار و ۳۳۵ واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران: موانع رشد تولید، افزایش درآمدهای ارزی و تامین مواد اولیه صنایع فلزی برطرف شد

میلاد جانه

قیمت طلا به بالاترین نرخ هفتگی رسید

میلاد جانه

رییس اتاق بازرگانی ایران؛ زمان آن رسیده که اقتصاد به بخش خصوصی واگذار شود

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید