سرآمد اخبار
لوازم یدکی خودرو
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالیتولید و بازرگانیصنعت و معدن

احتکار لوازم یدکی خودرو در بازار تهران +جزییات

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف احتکار بیش ۹ هزار قلم لوازم یدکی خودرو خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالاهای کشف شده را بیش از ۸ میلیارد تومان برآورد کرده‌اند.

سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ در گفت‌وگو با تسنیم اظهار کرد: با انجام اقدامات فنی و پلیسی مامورین این پلیس موفق به کشف محل احتکار کالای در محدوده خیابان امیرکبیر شدند.

وی افزود: در پی اقدامات اطلاعاتی مشخص شد مقادیری کالا در انباری در خیابان امیرکبیر تخلیه و دپو و به بازار ارسال نمی‌شود!

سرهنگ افشاری گفت: مامورین این پلیس محل موصوف را بازرسی کردند که مشخص شد این محل یک باب انبار کالا بوده که مقادیری لوازم یدکی خودرو در محل دپو شده است و این کالاها فاقد هرگونه اسناد و مدارگ گمرکی بوده و مدتهاست به بازار عرضه نشده و احتکار شده است.

این مقام انتظامی افزود: کالاها شامل تعداد 9227 قلم لوازم یدکی خودرو بوده که پرونده قضایی مربوطه تشکیل و به همراه متهم به مرجع قضائی معرفی شد.

وی با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را بیش از 8 میلیارد تومان اعلام کرده‌اند، اضافه کرد: ورود کالای قاچاق و ارز به کشور باعث ورشکستگی کارخانجات و بیکار شدن کارگران ایرانی می‌شود.

اخبار مرتبط

مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند

میلاد جانه

اجلاس وزرای کشور‌های عضو «تراسیکا» به میزبانی تهران برگزار می‌شود

میلاد جانه

اثر تحریم در اقتصاد ایران کم شده است| موضع اخیر ترامپ در مدیریت ارز موثر است

میلاد جانه

قیمت مصرف کننده شکر اعلام شد

میلاد جانه

یک خبر خوش برای کارگران

میلاد جانه

مهاجرانی: موضوع فیلترینگ در دولت در حال پیگیری است

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید