سرآمد اخبار
بورس
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالیبورس

بازار سهام در لاک دفاعی فرو رفت

بازار سهام امروز همانند روز‌ معاملاتی گذشته منفی بسته شد و شاخص کل بورس سطح مهم خود یعنی ارتفاع دو میلیون و 50 واحدی را از دست داد.

آهنگ خروج پول هم نسبت به روز گذشته تند‌تربود و عدد 641 میلیارد تومان را به ثبت رساند. اگرچه حجم معاملات خرد به شدت کاهش داشت که نشان از فضای احتیاطی در بازار است.

به گزارش تجارت نیوز، معاملات امروز سهام در جهت کندل معاملاتی روز گذشته، با ریزش بسته شد. در پایان بورس امروز، شاخص کل با کاهش 28 هزار و 528 واحدی که معادل 1.38 درصد این شاخص است، روبه‌رو شد. بر این اساس، شاخص کل در پایان معاملات امروز در سطح دو میلیون و 32 هزار واحدی ایستاد.

در طرف دیگر، قیمت معاملات سهم‌های کوچک بازار سهام نیز دچار فشار فروش بود و کاهش را تجربه کرد؛ به طوری که شاخص هم‌وزن بازار در پایان بورس امروز 6 هزار و 116 واحد که معادل 0.91 درصد این شاخص است، کاهش ارتفاع داد و به سطح 664 هزار و 381 واحد رسید. همچنین 94 درصد از نماد‌های بازار سهام کاهش قیمت داشتند.

حجم و ارزش معاملات خرد

گفتنی است تابلو بورس اوراق بهادار تهران در روز جاری، حجم معاملات خرد را 4.4 میلیارد برگه سهم و ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی) را دو هزار و 116 میلیارد تومان نشان می‌دهد.

اخبار مرتبط

بازار مسکن در بلاتکلیفی!/ سرمایه گذاران ملکی به‌ دنبال نوسازی واحدهای مسکونی کلنگی هستند

میلاد جانه

مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی: نیازی به واردات تیلاپیا نداریم

میلاد جانه

پزشکیان در گفتگو با الجزیره: زمان پاسخ به ترور هنیه را ما مشخص می‌کنیم 

میلاد جانه

هشدار ایران درباره هرگونه اقدام تحریک آمیز آمریکا در منطقه

میلاد جانه

دلار جهانی در صدر و طلا به قعر نشست

میلاد جانه

افزایش ۱۰ درصدی مصرف گاز بخش خانگی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید