سرپرست آموزش این سازمان از برگزاری کارگاه آموزشی “تحلیل و بازدید صحرایی از مقاطع تیپ زمینشناسی ایران مرکزی (استانهای یزد و کرمان)” خبر داد و گفت: این کارگاه آموزشی به عنوان بزرگترین کارگاه آموزشی و صحرایی در راستای طرح تحول زمینشناسی و اکتشاف ذخایر معدنی در ایران مرکزی و جهت توانمندسازی کارشناسان فنی این سازمان و ارتقای کیفی فرآیند تهیه نقشه و آشنایی با آخرین روشهای برداشت و تحلیل دادههای زمینشناسی از ۱۲ لغایت ۱۶ آبان ماه در حال برگزاری است.
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، مهران برازنده خاطرنشان کرد: تعداد ۵۰ کارشناس از تمامی مراکز سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور حضور دارند که این امر منجر به توانمندسازی این کارشناسان خواهد شد.
وی تصریح کرد: برگزاری چنین دورههایی در راستای طرح تحول زمینشناسی و اکتشاف ذخایر معدنی و با تکیه بر توان علمی و عملی داخلی و با همکاری اساتید دانشگاهی صورت انجام میشود.
شایان ذکر است؛ در این بازدید از زمینشناسی ایران مرکزی از ناحیه بافق تا بهاباد مورد بررسی قرار گرفت و بیشتر تمرکز بر روی منطقه کوشک و اسفوردی قرار گرفت. بازدیدکنندگان قبل از حضور در معدن کوشک به سمت بهاباد حرکت کردند و ضمن ایجاد سکشن بر روی سازنده تاشک در ادامه وارد معدن کوشک شدند و این معدن را که متعلق به قدیمیترین سنگهای مرکزی ایران است را بررسی کردند.
حاضران در این بازدید از کوشک، ریزو و عقدا و همچنین تغییر لیتولوژی و چگونگی تفکیک آنها روی زمین را مطالعه و بررسی کردند.