سرآمد اخبار
کنفرانس ملی انجمن علمی پارک‌های فناوری
اخبار شرکت ها

آغاز به‌کار چهارمین کنفرانس ملی انجمن علمی پارک‌های فناوری و سازمان‌های نوآوری ایران با حمایت همراه اول

چهارمین کنفرانس ملی انجمن علمی پارک‌های فناوری و سازمان‌های نوآوری ایران با حمایت مرکز تحقیق و توسعه همراه اول آغاز به‌کار کرد.

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، چهارمین کنفرانس ملی انجمن علمی پارک های فناوری و سازمان های نوآوری ایران با حمایت مرکز تحقیق و توسعه همراه اول صبح امروز چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ آغاز به‌کار کرد و تا فردا ادامه دارد.

این دوره از کنفرانس با موضوع «فناوری های نوظهور، سازمان های نوآور و توسعه پایدار» و به صورت حضوری و با مشارکت پارک های علم و فناوری، مراکز رشد، مراکز نوآوری و سازمان های نوآور و با سخنرانان برجسته داخلی و بین المللی برگزار می شود.

این کنفرانس به همت انجمن علمی پارک های فناوری و سازمان های نوآوری ایران و این دوره از آن توسط پارک علم و فناوری البرز برگزار می شود.

در این کنفرانس، مدیران دستگاه های اجرایی و سیاست گذاران، مدیران صنایع بزرگ و بخش های راهبردی توسعه فناوری و نوآوری، توسعه دهندگان کسب و کار، سرمایه گذاران، روسای پارک ها و مدیران مراکز رشد، هم بنیان گذاران شرکت های دانش بنیان ، دانشجویان و اساتید دانشگاهی گرد هم می آیند تا آخرین تجارب، فرصت ها و چالش های زیست بوم و سازوکارهای موفق و ناموفق خود را به اشتراک بگذارند و در ایجاد شبکه فعالی از همه ذی نفعان و مدیران پارک های علم و فناوری و سازمان های نوآور همراه شوند.

برگزاری کنفرانس ملی پارک های فناوری و سازمان های نوآوری ایران در راستای اهدافی نظیر شبکه سازی بین متخصصان و فعالان حوزه فناوری و نوآوری کشور، ارتقای دانش کمى و کیفى نیروهاى متخصص شاغل در حوزه فناوری و نوآوری و همچنین ایجاد فرصت انتقال تجارب و در نهایت ارتقای تعاملات در سطح ملی است.

مرکز تحقیق و توسعه همراه اول نیز به عنوان نهادی که در عرصه اکوسیستم نوآوری کشور فعال بوده و با نهادهای سیاست گذاری و راهبردی این اکوسیستم در ارتباط است، تصمیم به حمایت از این کنفرانس و ایجاد ارتباط استراتژیک با انجمن علمی پارک های فناوری و سازمان های نوآوری ایران گرفته است.

همراه اول حضور فعال در این رویداد داشته و یکی از مدیران همراه اول در پنل تخصصی «توسعه زیست بوم نوآوری از طریق دولت یا بخش خصوصی؟» حضور دارد.

همچنین موضوعاتی همچون هوش مصنوعی و آینده زیست بوم نوآوری ایران، آمایش توسعه فناوری مبتنی بر قابلیت های فناورانه و فرصت های استانی، نقش نهادهای مالی در توسعه تامین مالی و سرمایه گذاری خطرپذیر، گذر کسب و کارهای مبتنی بر علم از استارتاپ تا اسکیل آپ، نوآوری اجتماعی، صنایع خلاق و توسعه پایدار، تعامل متقابل سازمان های نوآوری با یکدیگر و با ذی نفعان، توسعه زیست بوم نوآوری از مسیر دولت یا بخش خصوصی؟” از جمله موضوعاتی است که پنل های این کنفرانس به آن می پردازد.

اخبار مرتبط

در دولت مردمی سیزدهم محقق شد؛ پرداخت بیش از 80 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به بازنشستگان از سوی بانک رفاه کارگران

میلاد جانه

در راستای ایفای‌مسئولیت اجتماعی صورت گرفت؛ بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی استان هرمزگان با مشارکت بانک‌ آینده

میلاد جانه

بانک رفاه کارگران به عنوان دومین بانک سودآور در میان بانک‌های دولتی معرفی شد

میلاد جانه

پنجمین دوره «طرح پژوهانه همراه» با حمایت از دانشجویان نخبه کلید خورد

میلاد جانه

آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول

میلاد جانه

توسط دکتر للـه‌گانی مدیرعامل این بانک؛ پایگاه اورژانس شهدای بانک رفاه کارگران افتتاح شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید