سرآمد اخبار
قیمت نفت
اخبار داغانرژیبازاربازارها و خدمات مالی

قیمت نفت کاهش یافت| نفت برنت ۷۵ دلار و ۱۹ سنت

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۳۴ سنت معادل ۰.۴۵ درصد کاهش به ۷۵ دلار و ۱۹ سنت رسید.

به گزارش بازار، به نقل از رویترز، قیمت نفت در شرایطی در روز چهارشنبه کاهش یافته که نتیجه اولین نظرسنجی‌ها حاکی از رقابت تنگاتنگ ترامپ و هریس در انتخابات ریاست جمهوری آمریکاست.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۳۴ سنت معادل ۰.۴۵ درصد کاهش به ۷۵ دلار و ۱۹ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲۷ سنت معادل ۰.۳۸ درصد کاهش ۷۱ دلار و ۷۲ سنت معامله می‌شود.

در انتخابات روز سه‌شنبه آمریکا ترامپ در ۸ ایالت و هریس در سه ایالت بیشترین رای را کسب کردند اما نتیجه این رقابت هنوز مشخص نیست، چون مبارزه در ایالت‌های حیاتی باقی مانده است.

نامشخص بودن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باعث بالا رفتن ارزش دلار در آسیا شده است.

تحلیلگران عقیده دارند پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا باعث افزایش کوتاه مدت قیمت نفت خواهد شد چون تحریم‌های سخت‌تر علیه ایران را به دنبال دارد. اما پیروزی هریس شرایط را در همین سطح فعلی نگه می‌دارد.

اخبار مرتبط

پایان استفاده از دفاتر کاغذی در راستای مالیات الکترونیک

میلاد جانه

قیمت خودرو امروز 15 آبان 1402/ لاماری ایما 20 میلیون تومان ریخت!

میلاد جانه

پیش‌بینی جدید فعالان بازار طلا درباره قیمت‌ها/ طلا و سکه بخریم یا فعلا صبر کنیم؟

میلاد جانه

خبر مهم بانکی/ وام مستاجران یک میلیارد تومان شد

میلاد جانه

تقلای طلای جهانی بی‌نتیجه ماند

میلاد جانه

اسامی ۱۸ داوطلب تایید صلاحیت شده برای انتخابات اتاق ایران اعلام شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید