سرآمد اخبار
پورمحمدی
اخبار داغاقتصاداقتصاد کلانبازاربازارها و خدمات مالی

پورمحمدی: ۱۲ میلیارد دلار برای کالاهای اساسی و دارو در نظر گرفته شد

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام‌ کرد: در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ برای کالاهای اساسی و دارو، مبلغ ۱۲ میلیارد دلار در نظر گرفته شده است.

به گزارش بازار، «سید حمید پورمحمدی» امروز (چهارشنبه) در خاتمه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران افزود: بر اساس قوانین پایه‌ای دو موضوع در خصوص ارز مطرح است، نخست اینکه نظام ارزی کشور به سمت ارز تک نرخی و شناور مدیریت شده برود و استثنای قانونی در بودجه سالیانه، نرخ ارز ترجیحی برای کالای اساسی و دارو خواهد بود.

وی گفت: بانک مرکزی نیز سیاست‌های خود را بر همین اساس تنظیم کرده و بودجه کل کشور هم بر همین اساس بسته شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: برای کالاهای اساسی و دارو در واقع ۱۲ میلیارد دلار در بودجه سال آینده پیش بینی شده است و بر همین اساس عمل خواهد شد.

معاون رئیس جمهور گفت: در بودجه سال آینده برای باز پرداخت بدهی دولت به نظام بانکی، ۲۰۰ هزار میلیارد تومان در قالب اوراق بهادار ساز دیده شده که اوراقی جدید است و تنها در اختیار بانک‌ها قرار می‌گیرد و بین آنها مبادله می‌شود.

پورمحمدی گفت: حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان هم مربوط به بدهی تامین اجتماعی است ضمن اینکه ساز و کارهایی برای پرداخت بدهی دولت به پیمانکاران دیده شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: طلبکاران این حوزه و پیمانکارانی که در حال ساخت پروژه در کشور هستند، می‌توانند از دارایی‌های دولت برداشت کرده و ۱۰ درصد پرداخت کنند و ۹۰ درصد هم بابت تسویه بدهی آنها است.

اخبار مرتبط

ثبت قرارداد در سامانه املاک و مستغلات بازار اجاره را آرام کرد

میلاد جانه

بهادری جهرمی: منابع مالی آزادشده ایران با برجام هم آزاد نمی‌شد

میلاد جانه

مساله ناترازی‌ها بسیار جدی است/ راغفر:‌ دولت نباید اجازه شکسته شدن انحصار فروش نفت را بدهد

میلاد جانه

هشدار مسعود نیلی درباره تورم/ دولت سیزدهم رکورد افزایش نقدینگی را زده است

میلاد جانه

اجرای طرح ترافیک ۱۴۰۲ از فردا / نرخ جدید ورود به محدوده طرح ترافیک اعلام شد

میلاد جانه

بازار مسکن در کما / وعده های دولت پوشالی بود

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید