سرآمد اخبار
بانک رفاه
اخبار شرکت هابانک و بیمه

188 زندانی جرائم مالی غیرعمد توسط کارکنان بانک رفاه کارگران آزاد شدند

در راستای ایفای نقش اثربخش در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، تعداد 188 نفر از زندانیان جرائم مالی غیرعمد از ابتدای سال جاری تاکنون از محل مشارکت مالی کارکنان بانک رفاه کارگران آزاد شدند.

به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، این زندانیان در تداوم اقدامات بانک رفاه در این حوزه و مشارکت‌ها و فعالیت‌های خیرخواهانه کارکنان این بانک در طرح‌های “مادر آمد” و “عطر مهربانی” که با هدف آزادسازی زندانیان جرائم مالی غیرعمد اجرایی شدند، آزاد و به کانون خانواده بازگشتند.

بر اساس این گزارش، آزادسازی این زندانیان بر اساس استعلام از دادستانی کل کشور و هماهنگی با مدیریت کل زندان‌های کشور انجام و عموما در استان‌های محروم و کمتربرخوردار کشور صورت گرفت.

بیشترین آزادسازی زندانیان جرائم مالی غیرعمد در استان‌های زنجان، بوشهر و آذربایجان شرقی به ترتیب با 29، 26 و 25 زندانی انجام شد.

شایان ذکر است، طرح‌های “مادرآمد” و “عطر مهربانی” از جمله طرح‌های حمایتی بانک رفاه کارگران است که به منظور جلب مشارکت کارکنان بانک با هدف آزادسازی زندانیان جرائم مالی غیرعمد اجرایی می‌شود. این اقدام از مصادیق فعالیت‌های خیرخواهانه کارکنان این بانک در راستای ایفای نقش موثر در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی است که در سال‌های اخیر به دفعات تکرار شده است.

اخبار مرتبط

همراه اول مقصد اول مشترکان ترابردکننده

میلاد جانه

در سال جاری صورت گرفت؛ پرداخت بیش از 23 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری توسط بانک رفاه کارگران

میلاد جانه

مدیرعامل بانک رفاه کارگران خبر داد: سومین مرحله تسهیلات قرض‌الحسنه 300 میلیون ریالی بازنشستگان واریز شد

میلاد جانه

با حکم رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور: سرپرست مدیر کل حوزه ریاست، روابط عمومی و بین‌الملل منصوب شد

میلاد جانه

انتشار اوراق گواهی سپرده خاص برای تعدادی از شرکت‌های تولیدی از سوی بانک رفاه کارگران

میلاد جانه

افشای دیگری از «وآیند»/ قیمت سهام شرکت بازرگانی همراه عرشیا پارسیان بیش از 25 هزار میلیارد ریال ارزش‌گذاری شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید