سرآمد اخبار
سخنگوی وزارت امور خارجه
سیاست

ایران، ادعای سوءقصد به مقامات آمریکایی را رد کرد

بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، تکرار این ادعا در برهه زمانی کنونی را توطئه‌ای مشمئزکننده از جانب محافل صهیونیستی و ضد ایرانی برای پیچیده‌تر کردن مسائل فیمابین آمریکا و ایران توصیف کرد.

به گزارش بازار، به نقل از وبگاه وزارت امور خارجه، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه ادعای مطرح شده مبنی بر مداخله ایران در تلاش برای سوء قصد به مقام‌های سابق یا کنونی آمریکا را کاملا بی‌اساس و مردود دانست.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی با اشاره به طرح اتهام‌های مشابه در ادوار گذشته که به طور موکد از سوی جمهوری اسلامی ایران رد شده و نادرستی آنها نیز اثبات گردیده است، تکرار این ادعا در برهه زمانی کنونی را توطئه‌ای مشمئزکننده از جانب محافل صهیونیستی و ضد ایرانی برای پیچیده‌تر کردن مسائل فیمابین آمریکا و ایران توصیف کرد.

بقایی در عین حال تاکید کرد همان‌گونه که قبلاً نیز گفته شده است، جمهوری اسلامی ایران برای احقاق حقوق ملت ایران از همه ابزارهای مشروع و حقوقی در سطح داخلی و بین‌المللی استفاده خواهد کرد.

اخبار مرتبط

قیمت نفت افزایش یافت| نفت برنت ۷۳ دلار و ۳۵ سنت

میلاد جانه

رقم جدید حقوق بازنشستگان اعلام شد +جزییات

میلاد جانه

قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۸ تیرماه ۱۴۰۳ /جدول

میلاد جانه

زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۲ مشخص شد؟ | یک توصیه مهم به سهامداران

میلاد جانه

رئیس جمهور: تا امروز از هیچ خبرنگار و رسانه‌ای شکایت نکردم

میلاد جانه

تاثیر مثبت کنترل نقدینگی بر تورم کاملا محسوس است/ امیدواری به سیاست‌های بانک مرکزی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید